Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Kloakmessen - det perfekte udstillingsvindue for Brødrene Dahl

23. jan. | Indrykket af Brødrene Dahl

Virksomhedens afdeling for Vand & Kloak ser frem til en god dialog samt fremvisning af en række spændende produkter og løsninger.

Del artiklen:


Med over 150 udstillere på Kloakmessen 2024 i Fredericia, der er branchens store fag- og indkøbsmesse, bliver der kamp om gæsternes opmærksomhed. To år er gået siden sidste messe, og det er faktisk lang tid i en branche, der udvikler sig hurtigt, og hvor ikke mindst hastige forandringer i klimaet presser på for nye løsninger.

Brødrene Dahl møder denne gang op med bl.a. en helt særlig partikeludskiller – den såkaldte Simop Trithon centrifugal partikel-separator, der er verificeret af teknologisk Institut. 

-Vi har haft den med ude på et par messer sidste år, og den skaber helt sikkert noget opmærksomhed og giver en god snak med potentielle kunder, fortæller Steffen Westergaard, salgschef i Vand & Kloak Vest hos Brødrene Dahl.

Virksomheden er eneforhandler på den fransk-producerede partikeludskiller, der via centrifugalkraft formår at indfange op imod 99 pct. af de bittesmå plastpartikler, som er så skadelige for miljøet i vandløb, søer og have.

Steffen Westergaard forventer sig derfor meget af partikeludskilleren, der kan gå hen og blive et vigtigt redskab for fremtidens rensning af overfladevand.

Et andet produkt, der taler ind i nye udfordringer, er VOTEC`s sokkelaffugter, som Brødrene Dahl også har eneret på.

-Ved alle bygninger er det blevet et krav i Bygningsreglementet, at der skal etableres niveaufri adgang, og her er sokkelaffugteren en rigtig god løsning, ligesom den sørger for, at soklen kan ånde, så man undgår fugtskader på bygningen, fortsætter Steffen Westergaard.

Der bliver med andre ord nok at tale om på Brødrene Dahls stand, hvor det forventes, at omkring 1.500 gæster vil lægge vejen forbi i dagene 25.-26. januar.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame