Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

6 argumenter til din arbejdsgiver, for hvorfor du skal have en IKT-leder uddannelse!

16. feb. | Indrykket af RIB Software

Står du også med MUS-samtale rundt om hjørnet? Læs her hvordan du får en god dialog med din leder, hvis du ønsker en IKT-leder uddannelse!

Del artiklen:

Din MUS-samtale er en unik mulighed for at påvirke dit arbejdsliv, når du sammen med din leder gennemgår din personlige udvikling og mål for 2024. Det er også her, du kan fortælle, hvilke ønsker du har for dit fremtidige arbejdsliv. Så hvorfor ikke ønske en IKT-leder uddannelse?


6 gode argumenter:

1. En IKT-leder uddannelsen styrker ikke kun dit eget CV - en IKT-leder uddannelse styrker også virksomhedens CV.

2. Rollen som IKT-leder påvirker direkte byggeriets bundlinje, hvorfor der er store krav til IKT-lederens kompetencer. Med denne uddannelse bliver du klædt på til at opfylde kravene og skabe bedre byggeri for din organisation og for andre parter, der bidrager til projektet.

3. En IKT-leder skaber et fælles grundlag for det digitale samarbejde. Dette gør, at man kan have endnu større fokus på løsningen af opgaven, fremfor tekniske udfordringer eller uklare leverancer. Dette er en fordel for din leder, da det kan resultere i flere gentagne samarbejder.

4. Selvom byggebranchen er én af de største brancher, er det bemærkelsesværdigt, at den fortsat er den mindst digitaliserede branche i forhold til andre sammenlignelige brancher. Den manglende digitale parathed udgør stadig en barriere for, at de digitale muligheder kan udnyttes fuldt ud, og at produktiviteten kan løftes. Det har derfor aldrig været vigtigere for virksomheder i byggebranchen at forstå, hvad IKT er, og hvordan de bedst udnytter IKT. En IKT-leder på arbejdspladsen kan være med til at løfte den digitale parathed i virksomheden, og derfor er det en lille, nødvendig investering, som på den lange sigt giver meget mere igen.

5. Du får en række konkrete værktøjer specielt sammensat til IKT-lederen, som du kan anvende og dele i din organisation - og et certifikat der beviser dine kompetencer.

6. Uanset om du er bygherre, rådgiver, ingeniør, arkitekt eller entreprenør er IKT-leder uddannelsen relevant og giver stor værdi for både dig og din virksomhed. Som IKT-leder er du efterspurgt i byggebranchen – for efter en endt IKT-leder uddannelse ved du nemlig hvordan bekendtgørelserne skal omsættes i det daglige arbejde med IKT-krav, IKT-ydelser, IKT-roller og IKT-leverancer. Både du og din virksomhed får derfor en øget konkurrenceevne ift. de virksomheder, der ikke har de samme stærke kompetencer på det niveau, som du og din virksomhed har.


Forhåbentlig nogle af disse argumenter kan hjælpe dig med at få en god dialog med din leder, hvis du ønsker en IKT-leder uddannelse. Men ved du allerede nu, at du gerne vil deltage på en af vores kommende hold, så læs mere her.

LÆS MERE OG TILMELD 15. – 17. APRIL 2024 I KØBENHAVN 

LÆS MERE OG TILMELD 10. – 12. JUNI 2024 I AARHUS 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame