Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Status på byggeriet i Vissenbjerg

19. feb. | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

I Vissenbjerg er der godt gang i byggeriet til SeedCom A/S

Del artiklen:

SeedCom er "gammel" kendt kunde i butikken her hos Midtjysk Albyg. I 2014 byggede vi deres nuværende domicil med koldhal, op varmet lagerhal og kontorbygning i 2 etager.

Denne gang skal der laves en tilbygning til de nuværende bygninger som er blevet for små. Der skal opføres en tilbygning til administrationen på 2 x 56 m², og en tilbygning til lager og kølerum på 155 m².


Har du også brug for mere plads?

Siden 1978 er det blevet til mere end 1.500 byggeprojekter over hele landet, så vi føler godt vi kan kalde os eksperter inden for erhvervsbyggeri. Vi har set det hele og prøvet det meste – nok også flere gange – og besidder derigennem en dyb erfaring og viden inden for godt byggeri.

Det er vores erfaring og ekspertise, der giver os vores styrke. Vi ved, hvordan vi skal lave skræddersyede løsninger og individuel rådgivning, som løser vores kunders nuværende behov – og de behov der kommer i fremtiden. I fremtidssikringen ligger også en øget ansvarlighed. Energieffektive og miljøvenlige løsninger er ikke kun relevante for vores kunder, men også hvis byggebranchen som helhed skal gøre en forskel i den grønne omstilling. Derfor sætter vi fokus på gode materialevalg, lang holdbarhed og mulighederne for at nedbringe ressourceforbruget. Vi byggede i 2021 vores eget domicil i præfabrikerede træelementer, fordi vi gerne vil være med til at brede budskabet ud omkring de mange fordele ved netop denne måde at bygge på. Det gør også, at vi kender alle detaljerne – store som små. Se vores eget domicil lige her.

Få en uforpligtende snak med vores konsulenter. klik her.

Se nogle af vores tidligere erhvervsbyggerier lige her.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame