Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Nyt ikonisk byggeri i Aarhus – et markant vartegn

7. jun. 2019 | Indrykket af RIB Software

AARhus er navnet på et nyt ikonisk byggeri i bydelen Aarhus Ø.

Del artiklen:

Et byggeri med sjæl og liv

247 lejligheder, 47 badehuse og et beboerhus i det ikoniske boligbyggeri AARhus står nu klar i den attraktive, levende og magiske bydel Aarhus Ø og byggeriet er overdraget til bygherren Kilden & Mortensen.  

Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet BIG, og de har givet deres bud på et byggeri, der har fået hele Aarhus’ sjæl og arkitektoniske kvaliteter indarbejdet i ét samlet projekt. Byggeriet er samtidig det første byggeri, der bliver opført ved området Bassin 7 på havnen i Aarhus. 

Bygningen udgør to store harmoniske AA’er, som topper i to forskellige højder, hvilket ikke er valgt udelukkende for at skabe en smuk bygning – byggeriets form er nemlig opført således, for at give alle lejligheder en optimal kombination af sol og havudsigt fra de store terrasser og taghaver.  

Byggeriet har haft fokus på at skabe liv i og imellem husene, og derfor er de store åbne pladser blevet erstattet af intime gadeforløb med hyggelige mindre byrum og torve, som til sammen skaber et markant pejlemærke i Aarhus.  

MT Højgaard har været totalentreprenør på dette markante og omfattende byggeri.

RIB ønsker tillykke med AARhus

Vi hos RIB er stolte over at kunne kalde os samarbejdspartner på projektet AARhus, hvor Byggeweb Projekt er blevet anvendt i processen. Byggewebs IKT-værktøjer understøtter processerne i byggeriet, og effektiviserer den digitale byggeproces. 

Stort tillykke til alle projektets parter med det flotte resultat.   


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame