Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Reesink Construction på Roskilde Dyrskue

19. maj. | Indrykket af Reesink Construction

Reesink Construction på Roskilde Dyrskue

Del artiklen:

Mød Reesink Construction på Roskilde Dyrskue til en snak om entreprenørmaskiner. Vi står klar på stand.nr. 64, med teleskoplæssere, gravemaskiner og elektriske maskiner.
Oplev bl.a. vores populære hjulgraver Hydradig 110W. Med denne unikke maskine kan du tilvælge et hav af udstyr, som kan løse den opgave du står overfor. 

Hydradig

JCB Hydradig 110W er unik pga. den unikke opbygning. Tyngdepunktet er rykket 1 meter længere mod jorden på grund af placeringen af motor og tanke i undervognen. Dette giver klassens bedste stabilitet, bedre mulighed for service adgang, bedste udsyn i klassen, og sikker komfortabel kørsel op til maskinens makshastighed på 40 km/t. 

Rotationsteleskoplæsser

Fra verdens førende producent af teleskoplæssere kan du opleve JCBs hidtil største innovation indenfor teleskoplæssere – nemlig en rotationsteleskoplæsser. JCB 555-210 og 555-260 tilbyder alsidighed, produktivitet, besparelser / effektivitet, sikkerhed og enkelthed døgnet rundt. Dette kommer ud af 40 års produktion af 270.000 teleskoplæssere. Vi glæder os til at vise den rotationsteleskoplæsseren med 25,5 løftehøjde frem. 

Elektriske maskiner

Udover de overstående maskiner vil der også være mulighed for at se maskiner fra JCBs e-tech serie som består af en række elektriske maskiner. I serien er der blandt andet en teleskoplæsser, minigraver, site-dumper og saxlifte. På Roskilde Dyrskue får du mulighed for at se nogle af de elektriske maskiner helt tæt på og høre mere om de mange fordele. 

Vi står klar fra:
Fredag kl. 8.00 - 21.00
Lørdag kl. 8.00 - 21.00
Søndag kl. 8.00 - 17.00

Husk: Vi står klar til både formel og uformel snak på stand nr. 64

Vi ser frem til at se dig på Roskilde Dyrskue. 


Med venlig hilsen
Reesink Construction
www.jcb.dk 
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame