Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Stor interesse for ny batterigenerator

31. okt. 2022 | Indrykket af Stemas A/S

Himoinsa benyttede Bauma til at sende det nye energilagringssystem EHR ud over rampen

Del artiklen:

Der følger hverken røg eller støj med, når den spanske generator-kæmpe Himoinsa sætter gang i sit nye energilagrings- og distributionssystem EHR. Det fungerer selvstændigt og uden at generere den mindste støj eller emissioner, og det kører uden at være integreret med diesel- eller gasgenerator, forbindelse til det offentlige elnet eller andre energikilder som solpanaler. 

De spanske generator-magere benyttede Bauma 2022 i München til at præsentere Himoinsa EHR Battery Power Generator for de mange entreprenører og andre fagfolk, og det vakte stor interesse. Det gav staben af internationale Himoinsa-repræsentanter travlhed på standen i det gigantiske messekompleks.

Blandt dem også Jeppe Birkedal, som er salgs- og produktchef for netop Himoinsa hos Stemas A/S, som er dansk importør af de spanske generatorer.

”Vi har haft masser af dansk besøg på Himoinsa-standen. Mange kendte naturligvis mærket i forvejen. Himoinsa er med helt i front af producenter af generatorer og lystårne i alle størrelser. Men et nyt, kompakt batterisystem, som rummer meget store mængder strøm er naturligvis særdeles interessant. Ikke mindst i en tid, hvor alt handler om at opnå de grønneste og mest energieffektive energiløsninger”, forklarer Jeppe Birkedal.


Billedtekst:

Himoinsa havde et international felt af salgsfolk på standen i München. Også den danske importør og forhandler, Stemas A/S, var repræsenteret. Her får salgs- og produktchef Jeppe Birkedal (til højre) en snak om den nye EHR 45/60 batterigenerator med sin polske kollega Marcin Miziak.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame