Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Usikre konjunkturer stiller krav til finansieringsløsning

24. nov. | Indrykket af Scantruck A/S

Aldrig har det været vigtigere end nu at vælge en fleksibel finansieringsløsning, når man skal investere i nyt materiel.

Del artiklen:

Krig i Europa og høj inflation har stor indflydelse på de økonomiske konjunkturer i samfundet, og maskinbranchen er ingen undtagelse. Derfor er det som entreprenør svært at vide, hvornår man skal handle nye maskiner og under hvilke økonomiske forudsætninger.

Maskinmarkedet har altid efterspurgt fleksible finansieringsløsninger, og som følge af den aktuelle verdenssituation er behovet ikke blevet mindre. I øjeblikket oplever Scantruck A/S flere forespørgsler på fleksible finansieringsløsninger end hidtil.

- Det er blevet mere vanskeligt at forudsige, hvordan konjunkturerne vil udvikle sig. Det er svært at se mere end seks måneder frem, og derfor kan det være en fordel med en fleksibel finansieringsløsning, siger Claus Bjerregaard, salgschef i Scantruck A/S.


Tilbyder hvad kunderne har brug for

Som mangeårig importør og forhandler af et bredt program af maskiner til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget er Scantruck solidt funderet i branchen. De har før oplevet branchens store konjunkturudsving, og derfor kan de tilbyde forskellige finansieringsløsninger, hvis fleksibilitet kommer kunderne til gavn. 

- På grund af usikkerheden ønsker flere i branchen netop at få ro på finansieringen. At man kan få skræddersyet sin finansieringsløsning, så den passer til sin virksomheds aktuelle likvide situation, og det kan man med Scantruck Finans, siger Claus Bjerregaard.

Som firmaejer er det vigtigt at kunne skalere sin virksomheds maskinpark både op og ned og på den måde justere, så man har det til rådighed, der skal bruges for at kunne løse opgaverne. Når behovene ændrer sig, stiller det krav til finansieringsaftalen, og hos Scantruck Finans er man ikke låst.

- Vi kan tilbyde alt det, kunderne har brug for. Ud over traditionel finansiering tilbyder Scantruck Finans også fleksible finansieringsløsninger fra tre måneders løbetid, og aftalerne kan tilpasses hen ad vejen. For eksempel når der investeres i en ny maskine. Oftest starter kunderne med en skræddersyet løsning, og så bliver det hen ad vejen ændret til mere faste leasingaftaler. Kunderne har på den måde også mulighed for at se maskinerne an. Det er også nemt at komme ud af en aftale igen og ændre finansieringsaftalen, forklarer Claus Bjerregaard.

Entreprenøren, hvis opgaver er sæsonafhængige, kan eksempelvis indgå en aftale om differentierede ydelser, så der betales mere i højsæson og mindre, når indtjeningen er lavere. Et specielt eksempel kunne også være at betale én årlig ydelse og så renter løbende.


Fuld gennemsigtighed

Scantruck Finans tilbyder mange forskellige former for finansiering af maskiner, og som følge af sin mangeårige forhandlererfaring har Scantrucks medarbejdere en stor viden om maskiner og kan levere både nye og brugte maskiner.

Dermed er der stor sandsynlighed for både at finde den rigtige maskine til opgaven og den rette finansiering.

- Uanset hvem kunden er, står vi klar til at rådgive og vejlede. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger, når en handel skal finansieres, understreger Claus Bjerregaard.Billedtekster:

1. - Det er blevet mere vanskeligt at forudsige, hvordan konjunkturerne vil udvikle sig. Det er svært at se mere end seks måneder frem, og derfor kan det være en fordel med en fleksibel finansieringsløsning, siger Claus Bjerregaard, salgschef i Scantruck A/S.

2. Maskinbranchen er som så mange andre brancher ramt af store udsving i de økonomiske konjunkturer. Derfor kan en fleksibel finansieringsløsning være den rette vej til at få lukket aftalen med sin nye Komatsu.

3. Scantruck Finans tilbyder mange forskellige former for finansiering af maskiner, og som følge af sin mangeårige forhandlererfaring med mange maskinmærker, bl.a Manitou, har Scantrucks medarbejdere en stor viden om maskiner og kan levere både nye og brugte maskiner.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame