Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Platform Basket går i højden med selvnivellerende mastlift

18. jul. 2023 | Indrykket af Scantruck A/S

Italienerne først med mastlift på larvebånd som også kan bruges som lille kran

Del artiklen:

Det betyder ikke noget, at man måske er kommet ud på et skråplan. Hvis det er med det allernyeste tiltag fra den italiensk liftproducent Platform Basket, klares det nemlig med et tryk på en knap. Så nivellerer liften selv og sørger for, at alt er i vater.

Platform Basket har netop lanceret ikke alene sin første mastlift, men den første mastlift på larvebånd i det hele taget.

”Jeg har i hvert fald ikke kendskab til, at andre har lavet tilsvarende lifte. Mastliften har en arbejdshøjde på 10 meter og er døbt Heron 10. Vi så den for første gang på den internationale liftmesse Apex i Holland for en måneds tid siden. Platform Basket har endnu ikke fortalt noget om, hvornår vi kan vente den til Danmark. Men den er under alle omstændigheder særdeles interessant”, siger salgskonsulent Flemming Jakobsen hos Scantruck A/S, som er dansk importør af det italienske liftmærke. 


Diesel eller el

”Mastlifte på hjul har været en realitet i mange år, men det er nyt med larvebånd. Maskinen er selvnivellerende. Det betyder, at den kan bruges normalt på plant terræn op til tre grader. Hvis det skråner mere, op til 10 grader, sørger et tryk på en knap for, at støttebenene sænkes ned og nivellerer liften”, forklarer Flemming Jakobsen.

Heron 10 har en rækkevidde op til 3,4 meter. Totalt er liften 1,2 meter bred og kan således komme ind og rundt de fleste steder, både uden- og indendørs. Den fås med enten dieselmotor eller som el-model, og vægtmæssigt er forskellen på de to typer til at overse. Diesel-liften vejer 2750 og el-liften blot 50 kg mere. Den beskedne vægt gør mastliften nem at transportere rundt, da den umiddelbart kan køre ombord på en almindelig trailer.


Minikran

”Radio-fjernbetjening er standard, og det gælder også, hvis man vælger at få maskinen med jib-monteret spil. Det kan faktisk forvandle mastliften til en fjernstyret minikran med løftekapacitet på op til 250 kg”, siger Scantrucks lift-specialist.

Flemming Jakobsen forudser, at ikke mindst virksomheder med montageopgaver på eller ved bygninger vil ofre den nye mastlift stor interesse. Det samme gælder malerfirmaer, til vinduespolering, ved rengøring af facader, til montering af solceller og en lang række andre formål, hvor der skal arbejdes i højden. Heron 10 har kapacitet til 230 kg i kurven.


Billedtekster:
1. Platform Basket lancerer mastliften på larvebånd, Heron 10 med arbejdshøjde på 10 meter.
2. Den italienske liftproducent er mest kendt for et stort program i bæltedrevne bomlifte og specielle jernbanelifte. Nu kommer også den selvnivellerende mastlift med i sortimentet.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame