Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Erik scorer hattrick med 35 tons Komatsu-læssere

23. okt. 2023 | Indrykket af Scantruck A/S

Totalt er han i gang med at slide sin sjette store Komatsu-gummihjulslæsser inden han om kort tid har 25-års jubilæum.

Del artiklen:

Han tog lige tilløb med et par 24 tons WA470 og derefter en 27 tons WA480. Så var det op i kabinen på en 35 tons tung Komatsu WA500. Den passede. Så nu har Erik Wolff Madsen taget hul på den tredje maskine i rap af nøjagtig samme type.

Han er maskinfører hos entreprenørfirmaet Ejvind Laursen A/S med base i Hedensted, og her er der tradition for, at der skal stå Komatsu på de gule maskiner fra Scantruck A/S. Det gør der i øjeblikket på 19 maskiner: En dumper, tre dozere, syv gravemaskiner og otte gummihjulslæssere. Af maskiner af andre mærker over 12 tons har firmaet kun en enkelt.


Hattrick

En af de store læssemaskiner er den, Erik Wolff Madsen nu har fuldbyrdet et hattrick med. Den tredje 35 tons maskine af i alt fem Komatsu-læssere i løbet af de seneste 25 år. Erik Wolff Madsens jubilæum hos Ejvind Laursen A/S ligger lige rundt om hjørnet.

”Jeg fik min første Komatsu i 1999. En 470-3 læssemaskine, og derefter en nyere model af 470’eren. Så skiftede jeg til en lidt større 480’er, før jeg begyndte på WA500. Totalt har jeg kørt omkring 50.000 timer i Komatsu-læssere. Gennem årene har jeg haft andre maskiner på prøve, men jeg véd godt, hvor det ender. Jeg føler mig bedst tilpas i Komatsu”, fortæller Erik Wolff Madsen.

Han er oprindelig landmand, og der skulle en jordhandel til, før han kom til at køre store entreprenørmaskiner hos Ejvind Laursen A/S.


Tyveknægt på spil

”Ejvind Laursen startede en grusgrav ved siden af min jord ved Remmerslund. Så solgte jeg et stykke jord til grusgraven, og så var vi li’som i snak. Nu er der så snart gået 25 år. De sidste to år har jeg fast kørt i Ørum Grusgrav”, siger Erik Wolff Madsen, som selv har 57 år på timetælleren.

Han er i øvrigt langt fra ene om at have hang til de gule Komatsu’er i Hedensted-firmaets maskinpark. Det havde også en Rasmus Brækjern-type, der en weekend gaflede Erik Wolff Madsens første Komatsu WA500 og kørte den fra Hedensted til Tyskland og videre til Polen. En lastvognschauffør havde imidlertid set maskinen med navnet på det danske entreprenørfirma på en blokvogn på en rasteplads ved Rostock, og firmaet kunne så hente maskinen hjem til Hedensted.


Billedtekster:
1. Hattrick, viser Erik Wolff Madsen med fingrene. Han har taget hul på sin tredje Komatsu WA500-8 gummihjulslæsser hos entreprenørfirmaet Ejvind Laursen i Hedensted.
2. Den 35 tons tunge Komatsu-læsser tager godt fra i Ørum Grusgrav.
3. Hedensted-entreprenørfirmaet Ejvind Laursen A/S nøjes ikke med at købe gule Komatsu’er hos Scantruck. Erik Wolff Madsen i WA500-8 læsseren forsyner en grøn McCloskey S190 mobilsorterer, som er hentet samme sted.
4. Der skal stå Komatsu på de gule maskiner hos Hedensted-entreprenøren Ejvind Laursen A/S. Maskinfører Erik Wolff Madsen har netop scoret hattrick med sin tredje 35 tons læsser, som kører i Ørum Grusgrav ved Daugård syd for Hedensted.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame