Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Går du op i Formel 1?

25. okt. 2023 | Indrykket af Reesink Construction

Så ved du måske også at JCB gør netop det.

Del artiklen:

Er du en fan af hurtige biler og brølende motorer? Så er du måske allerede klar over, at JCB deler din passion for Formel 1! De har formået at få fat i David Coulthard, den ikoniske tidligere F1-kører og nuværende stemme inden for motorsporten. Og tro mig, den samtale var ikke bare en almindelig snak. Nej, det var en oplevelse, hvor energien fra racerbanen blev matchet med JCB's kraft og teknologi. 

I denne video kan du lytte til Coulthard's sammenligninger mellem den lynhurtige Formel 1-bil og den magtfulde JCB-gravemaskine. En samtale, der ikke blot handler om maskiner, men om passion, præcision og det ubestridelige ræs mod perfektion! 

Og glem ikke, at vi stadig kører vores spændende kampagne på minigravere fra 1-10 ton! Så hvis du bliver inspireret af Coulthard's passion, og ønsker at opleve den samme teknologiske finesse og kraft, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte maskine, der passer til dine behov. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame