Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Servicen er den helt store forskel

23. jan. | Indrykket af Scantruck A/S

Med købet af nye Komatsu gravemaskiner har Batum Nedbrydning ApS sikret sin maskinpark til en bred vifte af arbejdsområder.

Del artiklen:

Snart er alle firmaets gravemaskiner handlet hos Scantruck, og det er ikke uden grund.

Som firmanavnet angiver, er fokus i Batum Nedbrydning ApS netop nedbrydning. Og så alligevel ikke kun det område. Deres investering i to Komatsu gravemaskiner - PC138US-11 på 15 tons og PC80MR-5 på otte tons - er sket med fokus på andre opgaver i entreprenørbranchen.

Seneste leverede maskiner er dog købt primært med henblik på nedbrydningsopgaver - en nyere Komatsu PC490LC-11 og en ny Komatsu PC228USLC-11

På den måde har firmaet udviklet sig hurtigt siden etableringen i 2021. Her blev firmaet navngivet efter beliggenheden på Batumvej i Salling ved Limfjorden.

- Vi satsede på lokale kunder fra dag et. Nu kender alle lokale os, og vi udfører mange nedbrydningsopgaver i den del af landet, fortæller Steffen Malling, ejer af Batum Nedbrydning. Firmaet består desuden af hans far, søster og storebror.


All-in på udstyret

I dag arbejder de nye maskiner på Sjælland og har gjort det i flere måneder.

- Det er et spørgsmål om, hvor priserne er bedst. Vi udfører langt fra kun nedbrydning. Vi fokuserer nu bredt i hele anlægs- og entreprenørbranchen. Jeg er selv autoriseret kloakmester, og vi prøver at variere opgaverne, så vi ikke kun arbejder inden for en bestemt niche, siger Steffen Malling.

PC138US-11 og PC80MR-5 kører aktuelt for en stor entreprenør og udfører jord- og kloakarbejde.

- De er med vilje købt som allround maskiner som følge af vores mange målgrupper, og de bruges til de alle typer opgaver, vi udfører. De blev købt med en bred vifte af udstyr, bl.a. gps, rototilt, risteskovl og sortergrab. Vi valgte alt det udstyr, der ville være relevant til diverse opgaver. Vi er virkelig gået all-in på udstyret, men det har været en prioritet at få det med fra dag et, forklarer Steffen Malling.

- Vi handlede med Mads, og på baggrund af vores oplæg om opgavetyper og omfang, stod han for hele løsningen med at finde de rigtige størrelser maskiner og deres udstyr. Med PC80’eren havde vi selv først en ni tons maskine i tankerne, men han foreslog Scantrucks Komatsu PC80 MR-5 på otte tons, og det valg havde han helt ret i. På den måde fik vi mere fleksibilitet med hensyn til bl.a. transport


Oplagte fordele i at samle alt hos Scantruck

Batum Nedbrydning har handlet en del maskiner med Scantruck hvert år.

- Vi har helt bevidst skiftet mange af vores maskiner til Scantrucks. De er landsdækkende på alle områder. I forhold til service betyder det, at de kan reagere med det samme og være hurtigt fremme, hvis vi har en fejl. De har en forholdsvis hurtig responstid og mange servicemontører. Hos andre forhandlere har vi ikke været 100 procent tilfredse med servicen. Det har altid haltet på den ene eller den anden måde, og netop derfor har vi valgt samarbejdet med Scantruck. Her fungerer servicen absolut bedst, understreger Steffen Malling.

Samtidig er det vigtigt for ham, at sælgeren har styr på den vare, som vedkommende sælger, og at sælgeren derfor kan skabe de optimale løsninger med maskine og udstyr.

- Jeg har en klar forventning om, at sælger står inde for, at maskine og tilvalgt udstyr arbejder optimalt sammen. Jeg har tidligere prøvet at stå i en situation, hvor tingene ikke passede sammen, og det gider jeg ikke igen. Når jeg skal arbejde med det 8-10 timer om dagen, skal det virke. Det gør det hos Scantruck, siger Steffen Malling.

Batum Nedbrydning har en enkelt gravemaskine tilbage, som ikke kommer fra Scantruck.

- Men den bliver nok også snart udskiftet til en af deres. Først og fremmest har jeg aldrig kørt med gravemaskiner, som havde bedre motor og hydraulik end på Komatsu, som Scantruck er forhandler af. Derudover vil jeg gerne have, at alle mine gravemaskiner er købt det samme sted. Det giver i mine øjne nogle oplagte fordele i forhold til service og kontakt at have alle maskiner samlet ét sted.


Billedtekster: 

1. Den seneste investering hos Batum Nedbrydning ApS, en Komatsu PC490LC-11, er i fuld sving på en nedbrydningsopgave.
2. Batum Nedbrydning ApS har snart handlet alle sine gravemaskiner hos Scantruck A/S.
3. Til trods for sit navn arbejder firmaet indenfor mange dele af anlægs- og entreprenørbranchen, og her er de alsidige Komatsu maskiner til stor gavn.
4. Komatsu PC228USLC-11 er linet op med udstyr inden levering fra Scantruck A/S.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame