Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Vi fuldender vores nye "look"

31. jan. | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Rom blev ikke bygget på én dag...

Del artiklen:

Men snart er vi i hus med udskiftning af logo efter at vores nye visuelle identitet er blevet en realitet.

Det er altafgørende med gode samarbejdspartnere i sådan et forløb. Så tak til ABC Skilte i arbejdet med udskiftning af skilte og labels på biler og til leverandør af de flotte flag KRIS Skilte.

Vores fundament er solidt, bygget på stærke kompetencer og urokkelig faglighed. Men vi tror på, at ægte værdi skabes gennem mere end blot mursten, træelementer og mørtel. Det, der virkelig adskiller os, er vores indgående forståelse af vores kunders behov på den korte og lange bane. Det gør, at vi kan tilbyde engageret rådgivning, der udmunder i skræddersyede løsninger  

Vi sætter desuden en ære i at fremtidssikre hvert projekt, vi påtager os. Det betyder ikke kun, at vores kunder skal kunne udvikle sig i bygningerne, men at vi gennem innovation og nytænkning kan vejlede dem i nye, energieffektive løsninger, som reducerer byggeriets aftryk – både under og efter opførelse.

Midtjysk Albyg - mere end en bygningOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame