Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Specialbygget Grader til Midtjydsk Grader Service

2. sep. 2020 | Indrykket af Maskiner A/S

Speciallavet hydrauliske vinger og grundig modificering på vores værksted

Del artiklen:

Midtjydsk Grader Service ApS v/Peter Hedegaard, har fået ny Grader og den er alt andet end standard 

Peter Hedegaard som har Midtjydsk Grader Service, besluttede sig for, at maskinparken skulle forøges med endnu en Grader. Han har i forvejen 3 Gradere i forskellige størrelser, men han ville gerne forøge maskinparken, med én af de større modeller.  

Midtjydsk Grader Service ApS v/Peter Hedegaard er beliggende i det østjyske, og startede tilbage i 2006. De udfører afretning- og anlægsopgaver i hele Danmark. 


HBM NOBAS gradere er tyskproduceret, og produktionen af HBM graderne går tilbage til 1956. I 1994 fusionerede NOBAS og HBM, og året inden, overgik ejerskabet til GP Günter Papenburg AG. I 2016 overgik produktionsfaciliteterne til nyt forenet selskab; GP Papenburg Maschinenbau GmbH 

Fabrikken ligger i Nordhausen i Tyskland, og vægter kvalitet, ordenlighed og grundighed højt.  


Som et led i beslutningsprocessen, inviterede vores sælger Tommy, Peter Hedegaard og Maskinfører Frank med på HBM fabrikken i Tyskland, så de kunne få en fornemmelse af maskinens opbygning, de anvendte komponenter og kvaliteten.

Peter var yderst tilfreds med det han så og prøvede på fabrikken, og derfor faldt valget på en HBM motorgrader model BG 120 TA-6.

Graderen med sin vægt på 14 ton og 139 hk, har et afretterblad på 3 meter, og trækker på alle 6 hjul.  

Peter blev hurtigt ret sikker på, at det var lige den grader der skulle til, men dog med lidt ændringer. 

På vores værksted har den fået hydrauliske vinger på afretterbladet med joystickstyring, den har fået monteret centralsmøringsanlæg, stor LED-lyspakke samt MOBA 2D og 3D maskinstyring. 

Fra fabrikken er maskinen født med en ekstra stor komfortkabine med ALT i udstyr, heriblandt ep-styring, som er joystickstyring af alle maskinens funktioner.  


Se alle billederne fra hele ombygningsprocessen på vores hjemmeside - via linket her --> https://www.maskiner-as.dk/dk/aktuelt/specialbygget-grader-fra-hbm/

Vores smed Lars Ole Jeppesen og montør Tommy Korsbakke fra Maskiner A/S har stået for ombygningen af HBM graderen


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame