Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

5 nye blå læssere til Dansk Stenanlæg ApS

12. jan. | Indrykket af Maskiner A/S

Hvert 3. år udskifter DSA alle læssemaskinerne med nye modeller, og dét er der særlig grund til.

Del artiklen:

Hos Dansk Stenanlæg ApS i Sabro ved Århus, er begejstringen stor, for de fem nye Yanmar V80 læssemaskiner, som trillede ind i hallen, lige før jul. 


De skal erstatte de fem blå Schaeff TL80 læssemaskiner, som nu har rundet 3 år og 4-5000 timer.

Det er ren kutyme hos DSA, at maskinerne udskiftes hvert 3. år, og i år er det 6. gang i træk, at Maskiner A/S får lov til at levere de nye læssemaskiner.


Meget synes umiddelbart, at være det samme når man kigger på maskinerne, men tre år, gør naturligvis noget godt for udviklingen fra producentens side. 

For selvom farven naturligvis er den samme, og udstyret - i form af -

- ekstra LED lys og rotorblink 

- Stænkklapper 

- Parallelføringsstang

- LSD knap i Joystick for aktivering / deaktivering 

- Holder til håndskovl

også er det samme, så er selve motoren og emissionsudledningen stærkt forbedret i de nye læssemaskiner med deres StageV motorer, som lever op til alle krav og gældende lovgivning for emissionsudledning.


Dertil kommer, at Anders altid køber 3 års udvidet garanti, så han ved præcis hvad maskinerne koster ham i hele perioden. 

Til spørgsmålet om, hvorfor det blev 5 nye Yanmar maskiner, lyder svaret: 

"Man ved bare, at det fungerer. Vi får altid en god service, og hvis der er noget som helst, er der hurtigt en montør på pletten.
Værkstedet kender efterhånden også maskinernes opbygning og finjusteringer udenad, så vi ved, at når de bliver leveret hos os, så spiller det bare" - fortæller Anders. 


Maskiner A/S takker DSA for handlen og tilliden endnu engang, og ønsker stort tillykke med de nye maskiner. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame