Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Reesink Construction på Hjørring Dyrskue

15. jun. | Indrykket af Reesink Construction

Vi vil fredag og lørdag være til stede på Hjørring Dyrskue hvor vi igen har en stand der vil blive fyldt op med gule maskiner.

Del artiklen:

På standen vil du kunne se minilæsser JCB 403. Maskinen vejer 2600 kg. og har blandt andet 100% spær på begge aksler og håndgas.

Du vil også kunne se den større 15 tons JCB 437 gummihjulslæsser, med den optimale Command Plus kabine, som giver føreren en unik komfort.

Er du på udgik efter en populær minigraver på 1900 kg. Så tager vi vores JCB 19C1 med. Maskinen er utrolig stærk og har blandt andet en rummelig kabine med et godt udsyn. Kom og sæt dig i maskinen og oplev det på egen hånd.

Derudover medbringer vi den omtalte JCB Hydradig som er en 11 tons hjulgraver, som vi glæder os til at vise frem igen. Maskinen er unik, da motoren er flyttet ned i underdelen af maskinen, hvilket giver bedre udsyn og en god stabilitet.

Den sidste og mindste maskine kan du finde på standen er vores den elektriske motorbør JCB HTD5-E, som er smal nok til at komme igennem en dørkarm og oplagt til indendørs arbejde.

Udover at kunne opleve de gule maskiner, så vil Lasse, som er servicekonsulent stå klar til en snak om hvordan vi kan være behjælpelig med at servicere dig og dine maskiner.


Vi står klar fra:
Fredag kl. 8.30 – 18.30
Lørdag kl. 8.30 – 16.00

Husk: Vi står klar til både formel og uformel snak på stand nr. 38

Vi ser frem til at se dig på Hjørring Dyrskue


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame