Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Få tryghed med en Himoinsa nødstrøms- eller stationær generator

26. sep. 2022 | Indrykket af Stemas A/S

En generation af dieselgeneratorer i fuld fart

Del artiklen:

Med Himoinsa kvalitetsprodukter i Stemas’ produktportefølje siden 2016, er der igennem mange år sikret mange virksomheder mod strømsvigt.

Himoinsa har mange år på bagen som producent af bl.a. dieselnødstrømsgeneratorer til både store og små erhverv. Med de stadig støt stigende energi- og strømpriser – og ikke mindst en trussel om lukning af strøm – søger flere og flere virksomheder tryghed ved køb af en nødstrøms- eller stationær generator, der helt tager over for det almindelige elnet.

”Vi oplever for tiden en voldsom efterspørgsel på nødgeneratorer til mange forskellige grene af erhvervslivet, hvor en reel trussel om strømafbrydelse kan have fatale konsekvenser, derfor overvejer mange danske virksomheder at søge beskyttelse med en nødstrømsgenerator fra os”

Det fortæller Stemas’ salgs- og produktchef for Himoinsa, Jeppe Birkedal og fortsætter:

”Det er lige fra de små hjemmekontorer, der vil sikre at de kan få strøm på deres computer og andet grej, landmænd der har en bedrift, der ikke tåler at miste strømmen og til store industri-virksomheder, der vil sikre sig mod økonomiske tab i forhold til stillestående produktion eller tab af lager, der evt. skal opretholde en given temperatur osv.”

Det spænder altså vidt og bredt hvad usikkerheden fører med sig af forespørgsler hos Stemas for tiden. Heldigvis er der lavet nogle gode lageropbygninger hos Stemas, så der altid kan leveres inden for de mest standardiserede modeller – ellers er Himoinsa en stærk leverandør, der har et lager, der også kan trækkes på.

”Med de nuværende elpriser har mange industrivirksomheder også valgt helt at skippe det trofaste el-net og købe en industriel stationær dieselgenerator, da beregninger viser store besparelser – nærmest en halvering af kostprisen pr KW if. til at skulle trække det ud fra elnettet og har dermed vist sig at være en hurtig ROI”, siger Jeppe Birkedal.

Stemas’ generatorteam har en lang historie bag sig og en solid erfaring og kan derfor løfte stort set alle opgaver, der måtte komme af krav og specifikationer på generatorer fra alle grene af erhvervslivet store som små. Himoinsa er et af verdens mest anerkendte mærker, som af mange betragtes som ”Ferrari´en indenfor generatorer” og tilmed til konkurrencedygtige priser. Jeppe fortæller at langt de fleste kunders ønskers afhjælpes og kunderne derfor kommer videre med opgaverne uden de store driftsstop.

”Lige nu gælder det om at få afhjulpet de mange kunders overhængende trusler om økonomiske tab så hurtigt og effektivt som muligt, så de igen kan føle sig trygge. Det er vores vision og mission i den nye tid vi lever i” siger Jeppe Birkedal.


Grøn omstilling

Den grønne omstilling stiller højere og højere krav til generatorer, og den bølge går Stemas all in på. Siden 1. januar 2020 har der været krav om en såkaldt “Stage 5” niveau inden for mobile generatorer, som begrænser de tilladte værdier for udledning af giftige udstødnings partikler, især nitrogendioxid.

”Vi ser flere kunder, der tænker med et mere grønt mindset eller er nødsaget til at købe de nye Stage 5 generatorer og lystårne, da de ellers ikke må tages i brug i visse miljøer grundet lovgivningen, hvilket desuden er den rigtige retning at gå i . Sådan tænker vi i hvert fald hos Stemas, hvor den grønne omstilling er blevet en naturlig del af vores produktportefølje og måden vi tænker og agerer på i hverdagen. Så går man med grønne ønsker, så fås langt de fleste af vores Himoinsa generatorer med Stage V motor og støjdæmpning, så der både bliver tænkt på miljøet og naboerne.”

”Som et led til en grønnere verden har vi udvidet vores sortiment yderligere. Det er nu muligt at købe såkaldte batteripakker. Det er en batteriunit, som tilkobles en generator, solceller, vindmøller etc. eller ladning fra det almindelige elnet. Man kan altså lade en hel unit op på alternative metoder og opbevare strømmen til den skal benyttes – hvor som helst og når som helst helt uden støj eller forurening…  Dette nye produkt er uden tvivl endnu et våben mod forurening og et skridt fremad imod energiomstillingsprocessen” fortæller Jeppe.

”Som et led til en grønnere verden har vi udvidet vores sortiment yderligere. Det er nu muligt at købe såkaldte batteripakker. Det er en batteriunit, som tilkobles en generator, solceller, vindmøller etc. eller ladning fra det almindelige elnet. Man kan altså lade en hel unit op på alternative metoder og opbevare strømmen til den skal benyttes - hvor som helst og når som helst helt uden støj eller forurening... Dette nye produkt er uden tvivl endnu et våben mod forurening og et skridt fremad imod energiomstillingsprocessen” fortæller Jeppe.

Alternative brændstofteknologier

Himoinsa arbejder konstant på udvikling af nye produkter med alternative brændstofteknologier, så markedet kan tilbydes en komplet løsning og være på forkant med nye teknologier og energikilder. For at være mere præcis arbejdes der på elektrificeringen af produkter, der vil eksistere sammen med de traditionelle dieselgeneratorer, som HIMOINSA tilbyder i øjeblikket. Dermed fortsættes optimeringen af reduktionen af CO2-fodaftrykket med mere effektive og miljømæssigt bæredygtige gas- og dieselgeneratorløsning.

”Vi har faktisk lige sagt ja til at samarbejde med et større dansk firma, som forsker i vedvarende energi. Vi vil gerne være med, hvor der er størst udvikling, så derfor vil vi indgå i et samarbejde om udviklingen af et helt nyt koncept, nemlig deres brint brændselscelle, som kan generere strøm direkte eller til batteri celler på en komplet støjsvag og forureningsneutral måde…  det er alt sammen nyt og derfor en spændende tid vi går i møde” fortæller Jeppe.


Jeppe har flere generatorer og modeller på lager til hurtig levering i hele Danmark og kommer gerne til en uforpligtende snak både på Sjælland og i Jylland, hvor I bliver rådgivet om det bedste valg til jeres behov.


Yderligere information:

Salgs- og produktchef Jeppe Birkedal
Mail: jbi@stemas.dk
Telefon: 20979276
www.stemas.dk


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame