Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Skarp pris på elektrisk motorbør på bælter.

22. jun. | Indrykket af Reesink Construction

JCB baner vejen, hvad angår teknologi og reduktion af emissioner.

Del artiklen:

Det gør de med JCB E‑TECH, en serie af elektriske produkter med nul emissioner ved brugsstedet, der ikke går på kompromis med ydeevnen. Herunder den kompakte, elektriske dumpster med højtip, som er designet til at spare tid, energi og penge. 

Den elektriske motorbør er også praktisk i forhold til dens størrelse, da maskinen ikke er mere end 71 cm bred og derfor altså nemt går igennem almene dørkamme. Derudover har den elektriske motorbør højtip, som gør at man kan tømme ladet op i en container. 


LAVT STØJNIVEAU.

Lave støjniveauer gør den elektriske motorbør ideel til byområder samt arbejde indendørs og uden for almindelig arbejdstid. Den giver også mulighed for bedre kommunikation med kolleger på arbejdsstedet.

ARBEJDER OMKRING DIG.

De stærke lithium‑ion-batterier giver en arbejdstid til 4 timer ved standardbrug, men kan forlænges op til 8 timer med opladning i løbet af dagen. 

SIKKERHED.

Den nye SmartStep-funktion giver øget sikkerhed og operatørkomfort. Ved at træde af frakobles strømmen til bælterne, men tillader den stadig til ladet og hydraulikken.

NUL KOMPROMIS.

Den elektriske dumpster er ikke gået på kompromis med ydeevnen og har samme styrke som den traditionelle diesel maskine.


På lager til omgående levering. 

Pris: 129.000,- ex moms. 


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame