Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Kritisk skillevej: byggebranchens bidrag til den globale CO2-udlejning er en chokerende statistik

28. nov. 2023 | Indrykket af RIB Software

Byggebranchen bidrager med mere end 37 % af den globale CO2-udledning.

Del artiklen:

Byggebranchen bidrager med mere end 37 % af den globale CO2-udledning, og en ny rapport fra RIB Software afslører det presserende behov for handling for at bekæmpe den stigende udledning af drivhusgasser. Dette er ikke kun en udfordring for byggebranchen, men en nødvendighed for menneskeheden.


“RIB’s Bæredygtighedsrapport 2023 tegner et dystert billede af en branche, der har et stort behov for forandring, hvis den vil afbøde skaderne."

René Wolf – Chief Executive Officer, RIB


RIB’s bæredygtighedsrapport fra 2023 viser, at byggebranchen lider under nogle utilfredsstillende tiltag for at minimere miljøpåvirkningen. I undersøgelsen vises det, at der mangler struktur og overblik over CO2-udledning i projekterne. Samarbejdet mellem arkitekter, ingeniører, entreprenører og myndigheder er en nødvendighed, for at fremhæve bæredygtige tiltag og øge miljøvenligheden i byggerier. 


Heldigvis er der mulighed for at forandre disse tiltag ved blandt andet at benytte de digitale innovative værktøjer, som kan være behjælpelige til at reducere den høje CO2-udledning og forbedre processen i byggeprojekter. Disse digitale værktøjer eksisterer allerede i branchen, og det afgørende skridt er at fremme deres udbredelse og forbedre implementeringen af dem. Så kan vi sammen skabe en mere bæredygtig fremtid for byggebranchen. 


Download hele RIB’s bæredygtighedsrapport 2023 herOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame