Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Danmarks første Hitachi ZW310-7 - Power og ekstra god komfort i grusgraven

8. dec. 2023 | Indrykket af H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Viborg Vognmandsforretning ApS har klare kriterier for valg af materiel - Der er brug for power, sikkerhed og ekstra god komfort.

Del artiklen:

Landets første Hitachi ZW310-7 gummihjulslæsser har levet op til de høje krav og forventninger.

"Vi havde brug for en fleksibel læsser, der kunne supplere vores eksisterende maskinpark i Dyrlund Sten- & Grusværk,” fortæller driftsleder Torben Fomsgaard fra Viborg Vognmandsforretning. ”Vi valgte en model fra Hitachi, fordi den har lavere driftsomkostninger end sammenlignelige maskiner, og så kommer den rundt på steder, hvor de helt store læssere må give op.”

Det var ikke alene driftsomkostninger og manøvredygtighed, der afgjorde valget. Den nye Hitachi ZW310-7 kan for eksempel løfte skovlen 10-15 cm højere end de tilsvarende modeller, der var inde i overvejelserne. Den større rækkevidde giver en hurtigere arbejdsgang, når lastbilerne skal læsses. Der er desuden tilkøbt en 6 m3 skovl, der kan tage op til 10 tons sand pr. læs.

”På den måde kan vi fylde en lastbil med kun fire skovlfulde i stedet for fem, og det sparer kostbar tid,” fastslår Torben Fomsgaard og tilføjer. ”Vi arbejder i øvrigt tit på løse overflader eller i ler. Derfor har vi valgt en Hitachi med ekstra brede dæk. Den større trykflade betyder, at maskinen ikke så nemt synker i.”


Støjsvag kabine, bedre arbejdsbetingelser og værdifuld support

Ud over kapaciteten og fleksibiliteten lægger driftslederen vægt på, at medarbejderne med den nye Hitachi ZW310-7 får en gummihjulslæsser med en meget støjsvag kabine og forbedret ergonomi. Det giver mindre træthed efter en lang arbejdsdag. 

”Vi afdækkede markedet, da vi skulle vælge ny gummihjulslæsser. Kombinationen af komfort, kapacitet og power gjorde udslaget. Prisen skal naturligvis være rigtig, men det vejer også tungt, at vi ved, at H.P. Entreprenørmaskiner bakker handlen op med god service og support. Vi har trods alt handlet Hitachi med H.P. i over 25 år og kender hinanden godt,” slutter Torben Fomsgaard.


Optimering af sikkerhed og ergonomi

Hos H.P. Entreprenørmaskiner A/S er man glade for den gode start for maskinen i grusgraven ved Mariager. Virksomhedens produktchef Mark Fleischer Jones fortæller, at den nye serie er forbedret på mange punkter, herunder sikkerheden. Aerial Angle®-kameraer giver for eksempel føreren et 270-graders fugleperspektiv af området rundt om maskinen. Sammen med de opvarmede, el-justerbare sidespejle sikrer det et unikt udsyn, mens bakalarmen advarer om forhindringer både akustisk og visuelt på monitoren.  

Den nye generation af gummihjulslæssere har desuden fuld fokus på førerkomfort, understreger produktchefen og fastslår: ”Udviklingen af maskinen har resulteret i en af de mest komfortable førerkabiner, hvor støj og vibrationer er blevet reduceret markant. Jeg vil også fremhæve placeringen og udformningen af joystick, håndtag og knapper. Sammen med det mere komfortable og multijusterbare armlæn er det tiltag, der bidrager til en effektiv og ergonomisk arbejdsplads."


Fakta om Hitachi ZW310-7 gummihjulslæsser

Arbejdsvægt: 24,5 ton

Aflæsningshøjde: 3090 mm

Tippelast drejet:       15930 kg

Brydekraft:            189 kN



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame