Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Stemas vil gentage kloakmesse-succes

5. jan. | Indrykket af Stemas A/S

Maskinfirmaet debuterede på Kloakmessen for to år siden og skrev sig øjeblikkelig på udstillerlisten til i år

Del artiklen:

Stemas er klar til en gentagelse, når maskinfirmaet rykker ind i Messe C i Fredericia til Kloakmessen 2024. Det bliver anden gang, maskinfirmaet er med på kloakbranchens helt store udstilling. Første gang var med en anelse skepsis, om kloakfolkene mon var interesseret i maskinerne fra Weidemann, Wacker Neuson og Himoinsa, som Stemas er importør af. Al tvivl forstand som dug for solen på en varm sommerdag.

”Siden har det været hævet over enhver tvivl, at vi naturligvis skal med igen i 2024. Vi satte os selv på udstillerlisten til dette års Kloakmessen stort set samtidig med, at vi ryddede standen efter vores debut for to år siden”, fortæller Stemas-direktør Robert Kjærgaard. 

”Vi deltager i mange forskellige messer og udstillinger. Men når kloakmestrene sætter hinanden stævne i Fredericia, er der jo virkelig tale om en fagmesse for og med fagfolk. Der er ingen udenomssnak. Messen handler om kloakbranchen og dens maskiner og materiel, og det ganske stramme koncept gør den til noget særligt”, siger Robert Kjærgaard. 


Stemas på to stande

Da maskinfirmaet med hovedkvarter i Hadsten og en stor sjællandsk afdeling i Havdrup mellem Roskilde og Køge er i virkeligheden dobbelt-udstiller på Kloakmessen. Stemas har både en stor stand tæt på det areal, hvor DM i Kloak afvikles, og en stand ved den specielle afdeling for elektriske maskiner.  

”Vi kommer med en masse af vores grej i år, men med endnu mere fokus på de bæredygtige, miljørigtige maskiner. Både Wacker Neuson og Weidemann er med i front med el-drevne maskiner, og vi kommer med både stort og småt. Wacker Neuson har jo en hel Zero Emisson-maskiner, som har sagt farvel til CO2-udledning. Og vi véd, at ikke mindst Wacker Neusons Light Equipment vækker stor interesse, når vi er på udstillinger. Det lette materiel med pladevibratorer, jordlopper og tromler på batterier får en markant rolle at spille på Kloakmessen”, varsler direktør Robert Kjærgaard.  

Foruden gravemaskiner og læssemaskiner, har Stemas A/S også import af det store program i generatorer og lystårne fra Himoinsa. Fabrikken har på det seneste lanceret helt nye systemer til bæredygtig strømlagring. 


Billedtekster: 

 1. 

Stemas er igen klar til at tage imod maskin-interesserede kloakfolk. Da firmaet debuterede på Kloakmessen i 2022, var det med blandt andre – fra venstre – salgskonsulenterne Peter Sørensen, Peter Røjkjær og Kristen Holst Outzen. 

 

2. 

Stemas har stor succes med det brede program i komprimeringsmateriel fra Wacker Neuson, og direktør Robert Kjærgaard er klar til at køre adskillige modeller i stilling på Kloakmesssen. 





OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame