Lyt til artiklen:

Zeppelin udvider standarealet på Kloakmessen

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Abonnementsartikel

En over dobbelt så stor stand byder gæsterne velkommen til Zeppelins stand på Kloakmessen.

Zeppelin har været med som udstiller lige siden den første kloakmesse. Og gennem tiden har importøren oplevet stor interesse for den meget populære to tons gravemaskine - Cat 301.8, som dog har været alene på standen gennem årene.

- Men vi har selvfølgelig flere maskiner, der passer perfekt til kloakerings- og entreprenøropgaver. Derfor udvider vi standen og får dermed plads til tre maskiner. De to minigravemaskiner Cat 301.8 og 302 samt læssemaskinen Cat 906 på omkring 6 tons, siger marketingansvarlig Lars Poulsen, Zeppelin Construction.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er dog ikke maskiner det hele. Standen vil naturligvis være bemandet med produktspecialister og sælgere, der alle står klar til en god maskinsnak.

Cat maskinerne leveres med mange smarte og værdifulde teknologier. Men hvad nytter det, hvis man som maskinfører ikke ved, hvordan man skal bruge dem?

- Vi har af samme årsag etableret vores democenter i Skejby med moderne undervisningslokaler. Og lige uden for døren kan maskinføreren prøve maskine og teknologier af i praksis sammen med vores dygtige instruktører. Vi står klar på standen til at forklare og fortælle om mulighederne for en undervisningsdag på democentret. På democentret tager vi maskinføreren i hånden, så han er klar til at bruge maskinen straks efter leveringen, siger Lars Poulsen.