Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Jakon og Zarges går sammen om sikkerhed

20. sep. 2018 | Indrykket af Zarges

Entreprenøren og producenten har indgået et tæt samarbejde

Del artiklen:

Entreprenøren og producenten har indgået et tæt samarbejde, så de sammen kan bringe arbejdsulykker til et minimum.

Ifølge Arbejdstilsynet kommer ca. 1.100 ansatte hvert år ud for alvorlige ulykker på byggepladsen. Men heldigvis bliver der flere steder taget hånd om problemet, så risiciene nedbringes til et absolut minimum. Det er omdrejningspunktet for et nyt arbejdsmiljøsamarbejde mellem håndværkerfirmaet Jakon og stigeproducenten Zarges. 

- Vi har indgået et tæt samarbejde omkring arbejdsmiljø med Jakon, hvor vi leverer rådgivning inden for stiger. Med vores viden på området og gennemtænkte produkter er vi med til at opnå et mere sikkert arbejdsmiljø. Det er en stor fordel for Jakons mange håndværkere, som ofte skal op i højderne og udføre et stykke arbejde, siger direktør Jan Fahlgren, Zarges.

citat start

Vi har anvendt produkterne siden efteråret, og tilbagemeldingerne fra vores ansatte er virkelig positive.

Arbejdsmiljøleder Catharina Hasselby

Jakon

citat slut

Stor begejstring på byggepladserne

ZARGES har i forbindelse med et pilotprojekt leveret en række forskellige stiger og arbejdsplatforme til Jakon. Heriblandt produkter med trapper, gelændere, aflæggerbakker og hjul. De mange gennemtænkte features sikrer bl.a. et højt niveau af funktionalitet, fleksibilitet og en stor tryghed blandt håndværkerne.

- Vi har anvendt produkterne siden efteråret, og tilbagemeldingerne fra vores ansatte er virkelig positive. De er ellevilde med dem og den sikkerhed, de indebærer. De føler sig mere trygge, når de f.eks. står på en ordentlig platform, som ikke vipper, og når de er omgivet af gelænder, fortæller Catharina Hasselby, arbejdsmiljøleder hos Jakon.

- Jeg lyver ikke, når jeg siger, at der er stjerner i øjnene hos mine kollegaer. De kan på sikker vis arbejde med begge hænder frie, hvilket optimerer arbejdet. Bygherrerne har ligeledes bemærket de nye sikre platforme, og vi fornemmer virkelig en 'wow-effekt' fra dem også, supplerer Jakons arbejdsmiljørepræsentant, Brian Larsen.

Produkterne har base på Jakons hovedkontor i Ballerup, hvorfra de sendes ud til byggepladserne. Lige nu er de at finde på tre forskellige pladser, hvor de flittigt bruges af håndværkerne.

Væk med de alvorlige faldulykker

Det tætte samarbejde om sikkerhed i højden er med til at sætte endnu større fokus på sikkert arbejdsmiljø og faldulykker.

- Vi er meget fokuserede på at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø uden faldulykker blandt vores ansatte. Her har samarbejdet med Zarges været helt ideelt. Sammen har vi kunnet finde de allerbedste og mest sikre løsninger for håndværkernes arbejde i højderne. Alvorlige faldulykker er heldigvis ikke den type ulykke, vi typisk ser i Jakon, og den positive tendens skal fortsætte. På brancheniveau er det vigtigt, at antallet af faldulykker minimeres og ideelt set bringes helt til livs, siger Catharina Hasselby.

Fald ved arbejde i højden er den hyppigste årsag til alvorlige arbejdsulykker på byggepladserne. Det er en tendens, som også Zarges vil bekæmpe.

- Desværre har mange af byggebranchens leverandører ikke fokus på stigesikkerhed, hvilket vi synes er rigtig ærgerligt. Heldigvis er et samarbejde som dette klart med til at rykke på tingene, tilføjer Jan Fahlgren. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame