Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

En demo, og så var Johnny solgt

27. feb. 2023 | Indrykket af Reesink Construction

Recycling Danmark ApS har netop taget en fabriksny JCB 457 gummihjulslæsser i brug.

Del artiklen:

”Lad os prøve maskinen, og så ser vi”. Sådan sagde ejerleder Johnny Steenberg fra Recycling Danmark, da han i et stykke tid havde haft dialog med sælgeren fra Reesink Construction. Og sådan blev det, og Johnny og maskinen var solgt.

Recycling Danmark oparbejder materiale som for eksempel beton fra nedrivninger, affaldsbeton fra betonfabrikker, sanitet, natursten fra grusgrave og andet, og som noget specielt også glas fra Holmegaard glasværk. Den nye JCB 457 passer godt til behovet med sin maskinkraft, løftehøjde og kapacitet i skovlen. En serviceaftale sikrer ro og budgetterbarhed omkring vedligeholdelse. 

Derudover rummer den en række brugerfordele, som er vigtige, når man sidder i førersædet i op til 10 timer om dagen. Betjeningen af de mest brugte funktioner sker via klaver, som skåner maskinførerens håndled og fingre og dermed giver mindre fysisk belastning. Johnny Steenberg fremhæver også det gode udsyn fra kabinen, som skyldes, at løftecylindrene sidder placeret ude i siden i stedet for midt på læssearmen.

Du kan læse mere om JCB gummihjulslæssere her, eller læse hele kundecasen omkring Recycling Danmark herOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame