Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Rejsegilde hos Fog & Venø A/S

21. mar. 2023 | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Endnu en lagerhal er under opførelse i Aulum

Del artiklen:

Midtjysk Albyg er kun lige færdig med at opføre et helt nyt domicil med tilhørende produktions- og lagerhaller til Fog & Venø i Aulum, og det er allerede for småt.

Så i starten af 2023 gik vi i gang med opførelsen af endnu en lagerhal på 1.988 m2 som opføres i forlængelse af de andre. Og fredag den 17. marts kunne der så fejres rejsegilde.

Fog & Venø A/S tager altid udgangspunkt i bæredygtige materialer for at sikre, at vi hjælper hinanden med at passe på kloden, og derfor har de også valgt at sætte fokus på bæredygtighed i valg af materialer til deres domicil og tilhørende lagerhaller. Både kontor- og administration samt lager- og produktionsbygning opføres i præfabrikerede træelementer.

__________________________________________________

Vil du vide mere om at bygge med træelementer?

Læs her om vores KAMPAGNE hvor du får et helt nyt eksklusivt domicilbyggeri med præfabrikerede træelementer, og hvor der sættes fokus på bæredygtigt byggeri og lavt energiforbrug.

Søger du blot inspiration til et nyt erhvervsbyggeri - ny lagerhal, nyt værksted, ny produktionsbygning eller måske et helt nyt domicil....? Klik her.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame