Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Eurocomach udvider forhandlernettet

24. mar. | Indrykket af Ib E. Mortensen AS

Ib E. Mortensen AS har pr. marts 2023 indgået samarbejde med 2 nye forhandlere af de italienske minigravere af mærket Eurocomach

Del artiklen:


I Dianalund er den nye forhandler af minigraverne Dianalund Motor A/S

Dianalund Motor A/S drives i dag af Christian Andersen. Siden overtagelsen i 2018 har Christian holdt fokus på italienske minilæssere, og har optimeret servicen til maskiner i 1 til 10 ton klassen. Forretningen råder i dag over 3 servicevogne og 7 medarbejdere.

Kernekunderne er indenfor have/anlæg, entreprenører og landskabspleje. Derfor har Dianalund Motor A/S i et stykke tid ledt efter en minigraver til at udvide sortimentet med, og med muligheden for mere italiensk kvalitet i form af Eurocomach, var valget ikke svært.

Christian har nu klargjort de første maskiner, så Dianalund Motor A/S er klar til at levere minigravere på Midt- og Sydsjælland.


På Djursland er Veggerslev ApS i Grenå den nye Eurocomach forhandler

Mads Bonde Andersen startede maskinforretningen i 2008 med reparation og service af landbrugs-og entreprenørmaskiner.

Veggerslev ApS har 3 servicebiler, der er udstyret til at løse de fleste opgaver i marken.

Siden 2012 har Mads haft mere fokus på salg af maskiner, herunder minigravere og minilæssere. Her passer minigraverene fra Eurocomach perfekt ind, og Mads ser frem til at vise de første minigravere frem til eksisterende og nye kunder på Djursland.


Salg og service i hele landet

Med de 2 senest tilkomne forhandlere står Eurocomach Danmark stærkt i salg og service over hele landet med nu i alt 7 forhandlere.

Mærket Eurocomach står for avancerede minigravere fra 1 til 10 tons. Sortimentet består af mere end 20 forskellige modeller. Seneste produktnyhed fra Eurocomach er en 100% elektrisk minigraver 15 X.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame