Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

NYT ONLINE KURSUS: Opfylder du kravene til DS1140?

30. mar. | Indrykket af RIB Software

Deltag på vores nye online DS1140 kursus og få opbygget et godt kvalitetsledelsessystem i jeres virksomhed!

Del artiklen:


DS1140 er byggebranchens nye svar på og krav til kvalitetsdokumentation og berører alle typer byggeri og alle entreprenører. Deltag på vores online kursus og få opbygget et godt kvalitetsledelsessystem i jeres virksomhed.


Opfylder du kravene til DS1140?

DS1140 omhandler kvalitetssikring af bærende konstruktioner, hvilket betyder at de konstruktionsbærende fag nu skal opfylde en lang række nye krav, der stilles til kvalitetssikring og dokumentation.  

Vi møder mange entreprenører, som er i tvivl om DS1140 vedrører dem, da de ikke udfører bærende konstruktioner. Er du f.eks. tømrer-, smede- eller murermester, vedrører det også dig, når du udfører arbejde på en del af de bærende eller statiske konstruktioner. Uanset hvilken entreprenør du er, så skal du gennemgå det statiske projekt-materiale fra ingeniøren, når du skal afgive tilbud, for at vurdere om den del af konstruktionen er underlagt DS1140-dokumentationskrav.

"På kurset lærer du hvordan du og din virksomhed kan opfylde kravene til DS1140 og effektivt få implementeret ”best practice” med afsæt i konkrete erfaringer - lige til at tage med hjem og få implementeret i hverdagen."

Praktisk om kurset

Afholdelse: Kurset gennemføres ONLINE over 2 timer kl. 08.00 - 10.00.


Underviser: En af Danmarks førende KS-specialister, Tina Brokmann, er underviser på kurset.

Målgruppe: Kurset er målrettet alle typer entreprenører.


Læs mere og tilmeld dig her. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame