Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

JD Maskinudlejning har skabt en flåde på 300 maskiner i løbet af seks år

31. jul. 2023 | Indrykket af Stemas A/S

Udlejer i fuld fart frem køber fem nye Weidemann i ét hug

Del artiklen:

For seks år siden lejede Jonas Jacobsen ikke maskiner ud. Han drev sin virksomhed JD Entreprise med fejning af veje og store arealer som speciale. En af hans gode feje-kunder mente, at når Jonas Jacobsen havde store fejebiler, havde han nok også gravemaskiner og minilæssere til udlejning. Det havde han ikke, men det fik han.

Nu har Jonas Jacobsen netop øget sin maskinflåde i udlejningsfirmaet JD Maskinudlejning med fem funklende nye Weidemann-minilæssere i ét hug. 

”En kunde ville langtidsleje fem læssemaskiner af os, og det skulle være Weidemann. Så måtte jeg jo have fat i salgskonsulent Jens Andersen hos Stemas, som jeg kendte i forvejen, men faktisk aldrig havde købt af tidligere. Det har jeg så nu. Fem Weidemann 1390 minilæssere med den store udstyrspakke”, fortæller Jonas Jacobsen. 

De fem nye hos JD Maskinudlejning er leveret med blandt andet luksuskabine, hydraulisk hurtigskift, 100 procent differentialespærre, stor hydraulikpumpe, vejlys og transporthastighed på 30 km/t. 


Efter ønsker og behov

”Vi køber ind efter kundernes ønsker og behov. JD Maskinudlejning er seks år gammel, men vi har intet grej, der er mere end fire år gammelt. Totalt har vi omkring 300 enheder og maskiner for cirka 30 millioner kroner. Vi vil fremad, og derfor købte vi sidste år en ejendom på Foldagervej 6 i Lille Skensved ved Køge, hvor vi nu har maskinhus, værksted, lager og administration plus 3000 kvadratmeter udendørs areal”, siger Jonas Jacobsen.

Selv om det er første gang, han har købt maskiner af Stemas’ salgskonsulent Jens Andersen, er det ikke første gang, der er rullet Stemas-maskineri ind hos Jonas Jacobsen. JD Maskinudlejning har blandt andet også 35 Wacker Neuson-maskiner, som Stemas også er importør og forhandler af. De fordeler sig især på dumper, råjordskompaktor, jordlopper og pladevibratorer i stort antal. 

”Oprindelig lavede jeg firmaet på basis af en maskinpark med en gravemaskine og fire minilæssere. Siden er det så accelereret med mange forskellige maskintyper”, fortæller den østsjællandske maskinudlejer. 

Fem ens Weidemann med hele udstyrspakken på én gang er ikke hverdagskost, fortæller salgskonsulent Jens Andersen hos Stemas.

”Men Weidemann 1390 er en populær maskine både blandt entreprenører, anlægsgartnere og i landbruget. Den er en rigtig god allround-maskine, som tilmed har den kvalitet, at den kun vejer 2800 og dermed kan køres på en maskintrailer”, siger Jens Andersen.


Billedtekster:


1.

Maskinudlejer Jonas Jacobsen (til venstre) stikker på næven med salgskonsulent Jens Andersen fra Stemas, som har leveret de fem nye Weideman-minilæssere.


2.

Jonas Jacobsen er på plads i kabinen og klar til at rulle ud i en af de nye Weidemann 1390, og Jens Andersen fra Stemas giver et par gode fif med på vejen.


3.

En hel håndfuld røde Weidemann-læssemaskiner på række er den seneste tilvækst hos JD Maskinudlejning, som har i omegnen af 300 enheder i udlejningskataloget.


For yderligere information:

Salgskonsulent Jens Andersen

Mobil: 42 56 44 44

E-mail: ja@stemas.dkOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame