Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Gul(d) kampagne – Udvidet garanti og finansieringsrente fra 1,99%

4. sep. 2023 | Indrykket af Reesink Construction

ved køb i september og oktober.

Del artiklen:

Udvidet garanti

En af de mest iøjnefaldende aspekter af Reesink Construction Gul(d) kampagne er den udvidede garanti på deres JCB minigravere fra 1 til 10 ton. Mens standardgarantien normalt dækker maskinerne i ét år, har Reesink Construction besluttet at tredoble denne periode til hele tre år. Dette træk afspejler tillid til maskinens kvalitet og holdbarhed, samtidig med at det giver kunderne en større følelse af tryghed.

Minigravere er hjertet i mange projekter, især når det kommer til mindre opgaver eller trange arbejdsområder. Den udvidede garanti er gældende for JCB minigravere fra 1 til 10 ton ved køb i september og oktober.  

Lav finansieringsrente

Ud over den udvidede garanti omfatter Reesink Constructions Gul(d) kampagne også en lav leasingrente på JCB minigravere. Måske markeds billigste rente. Dette giver mulighed for at erhverve maskinen uden at skulle binde en stor del af sin kapital. Med en skarp leasingrente kan virksomheder drage fordel af en fleksibel finansieringsløsning, der passer til deres budget og behov. 

Den finansielle leasing starter fra 1,99% fra 36 måneder. Ønsker du en snak om mulighederne for køb af minigraver fra 1 til 10 ton med 3 års garanti? Finansieringen der tilbydes, er valgfri. Det vil sige at ønsker man selv at finansiere sin maskine, vil der stadig være mulighed for udvidet garanti ved køb af fabriksny JCB minigraver.  

Vi har naturligvis maskiner på lager der omfatter denne kampagne til omgående levering. 


Overstående kampagner gælder følgende modeller: 18Z-1, 19C-1, 19C-1E, 8025 ZTS, 8026 CTS, 35Z-1, 36C-1, 50Z-2, 56Z-2, 60C-2, 85Z-2, 86C-2, 90Z-2, 100C-2. Det vil sige gravemaskiner fra 1.800 kg. til 10 ton. 

Alle de omtalte maskiner kan ses her: https://jcb.dk/katalog/entreprenoermaskiner/minigraver/ OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame