Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Innovation, Rodeo og jubilæum på årets Bauma

28. mar. 2019 | Indrykket af S.D. Kjærsgaard A/S

Case Construction byder i samarbejde med S.D. Kjærsgaard velkommen til et væld af oplevelser

Del artiklen:

CASE Construction og S.D. Kjærsgaard vil tage Bauma-deltagere med på en rejse i tid med fokus på arv og innovation samt fejring af CASE maskiner i nutid og fremtid. Den står blandt andet på Skid Steer jubilæum, Case European Rodeo og udstilling med 15 maskiner fra minigraver over dozer til læssemaskiner. 

Årets Bauma messe løber af stablen 8. til 14. april og på stand FN 817 byder Case Construction i samarbejde med S.D. Kjærsgaard velkommen til et væld af oplevelser. 

Det europæiske Case Rodeo har 10 års jubilæum, som fejres med daglige konkurrencer i hjertet af CASE standen, hvor besøgende kan vise færdigheder i brugen af CX145D. En rodeo vinder udvælges hver dag, som modtager en præmie for sin manøvredygtighed og besøgende kan dagligt nyde godt af giveaways af rodeo temavarer. 

Case Rodeo er ikke det eneste jubilæum på Case standen. 2019 markerer 50 årsdagen for Case Skid Steer Loaders og derfor vil den originale CASE 1530 Uniloader fra 1969 være udstillet. Siden begyndelsen har Skid Steer Loaders været fundamentet for CASE brandet og det nuværende line-up har samme alsidighed, som gjorde forgængeren så populær. 

Et centralt tema på Bauma er innovation, og CASE standen vil danne ramme for offentliggørelsen af det nye elektrohydrauliske (EH) styresystem til 321F minilæssere. Bl.a. forbedres udsynet til gaflerne væsentligt med det nye hurtigskifte, ligesom håndteringen forbedres markant. 

Fredag eftermiddag vil S.D. Kjærsgaard stå i spidsen for et VIP arrangement med offentliggørelse af nye prototyper, rundvisninger og CASE Rodeo.  

S.D. Kjærsgaard står klar på Bauma alle dage og vil sikre de besøgende gode oplevelser samt rådgivning om de forskellige produkter og forretningsmuligheder.   


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame