Abonnementsartikel

Hidtidig direktør fratræder til nytår efter veloverstået integration med ny ejer

Jamas A/S har været igennem nogle udfordrende år under skiftende ejerskab og ledelse. Men i april i år blev virksomheden overtaget af investeringsselskabet Mezzanin A/S, som fandt det interessant at gå ind i en branche med hovedvægt på salg af entreprenørmaskiner, redskaber og trailere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Gennem denne periode har direktør Jakob Stausholm medvirket positivt til at styre Jamas A/S. Efter integrering af den nye ejers struktur, samt et godt samarbejde i det første halve år, kan Jakob nu se sin mulighed for at overlade virksomheden til undertegnede og dermed genoptage sit virke indenfor finansiel virksomhed, lyder det i en pressemeddelelse fra virksomhedens bestyrelsesformand Leif Tullberg.

Ny direktør i primo 2013

Jakob Stausholm har opsagt sin stilling som administrerende direktør og stopper hos Jamas den 31. december 2012. Indtil denne dato leder han stadig Jamas.

Med det nye ejerskab og styrket kapitalgrundlag er Jamas klar til at se fremad, og siden overtagelsen i april har en omstillingsproces pågået, blandt andet med forstærkning af salgssiden.

Bestyrelsen vil nu igangsætte en rekrutteringsproces, og det forventes at en ny direktør vil overtage ledelsen af Jamas A/S i primo 2013.