Lyt til artiklen:

Ammann opkøber Volvo CEs asfaltudlægger-forretning

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Abonnementsartikel

Ammann vil med opkøbet forsøge at styrke sin produktportefølje, mens Volvo CE vil lægge kræfterne andetsteds.

Schweiziske Ammann Group og Volvo Construction Equipment har indgået en aftale, hvor Ammann vil opkøbe Volvo CEs globale ABG asfaltudlægger-forretning, herunder ABG i Hameln, Tyskland.

Aftalen vil gavne begge virksomheder ved at styrke Ammann Groups produktportefølje og distributionsnetværk, samtidig med at det giver Volvo CE mulighed for fortsat at fokusere på udviklingen af bæredygtige løsninger og fremtidsteknologier og -tjenester i overensstemmelse med deres strategiske retning, lyder det i en pressemeddelelse fra Ammann Group.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Transaktionen, der forventes afsluttet inden første halvdel af 2024, omfatter overdragelsen af Volvo CEs udlæggerforretninger i Linyi i Kina og Bangalore i Indien samt Volvo CEs ABG-facilitet i Hameln i Tyskland.

- Dette strategiske opkøb fuldender dybden af vores produkttilbud og gør de løsninger, vi tilbyder kunderne, mere omfattende, siger Hans-Christian Schneider, administrerende direktør for Ammann Group.

- Opkøbet vil også positionere Ammann med en række løsninger, der dækker alt fra asfaltfabrikker til belægning og komprimering.

Kunder og forhandlere fra både Ammann og Volvo CE vil beholde adgangen til hele sortimentet af udlægningsprodukter samt eftermarked og andre tjenester.

Transaktionen er underlagt godkendelse fra myndighederne og konsultation med arbejdsmiljøudvalg.