Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Teleskoplæsser udfordrer det traditionelle marked

27. jan. 2021 | Indrykket af S.D. Kjærsgaard A/S

S.D. Kjærsgaard A/S udfordrer det traditionelle teleskoplæsser marked i Danmark med italienske Dieci

Del artiklen:

SDK udfordrer det traditionelle marked i Danmark for teleskoplæssere med italienske Dieci. Det er lidt over to år siden SDK blev eksklusiv importør af den italienske teleskoplæsser Dieci, der bliver solgt i stort antal verden over. I Danmark er teleskoplæsser-markedet domineret af andre mærker, og det har været en stor opgave at udfordre det traditionelle valg af teleskoplæssere:

”Vi mener at have en bundsolid, enkel og brugervenlig teleskoplæsser, der sammen med SDK’s stærke service-setup ligger lige til højrebenet. Det er en udfordring at komme ind på et marked, hvor specielt én spiller har haft så stor indflydelse i mange år, men det er også her de største muligheder ligger i at kunne levere et konkurrencedygtigt alternativ. Vi er godt i gang og vi fornemmer en stor tilfredshed hos de kunder, der tager springet”, fortæller Dieci Brand Manager Carsten Bondrop.

Det seneste salg er et godt eksempel herpå. Rhino System A/S, der laver totalløsninger inden for perimetersikring, køber en ny Dieci Icarus 17 meters teleskoplæsser. Teleskoplæsseren som er designet af Giorgetto Giugiaro, der er en af de mest betydningsfulde bil designere i det 20. århundrede.

Michael Jensen, CEO Rhino System A/S, ser frem til den nye teleskoplæsser, som skal bruges i arbejdet med sikkerhedsløsninger:

”Jeg har lige fået en gennemgang af SDK’s servicetekniker Mark Bermann og det ser lovende ud. Vi glæder os til at den nye Dieci teleskoplæsser bliver en del af Rhinos totalentreprise og vi er glade for samarbejdet med S.D. Kjærsgaard, som også yder service på vores maskiner”, fortæller Michael Jensen.

Foto 1: Mark Bermann, SDK servicetekniker, overleverer den nye Dieci Teleskoplæsser til Michael Jensen, CEO Rhino System A/S.

Foto 2: Palle Kjærsgaard (CEO/ejer SDK), Ciro Corregio (CEO/ejer Dieci) og Ole Kjærsgaard, da de i 2018 indgik samarbejdet.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame