Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

De rigtige maskiner sikrer glade udlejningskunder

27. sep. | Indrykket af Scantruck A/S

LT Maskinudlejning nær Roskilde har for første gang investeret i Komatsu maskiner fra Scantruck A/S.

Del artiklen:

LT Maskinudlejning nær Roskilde har for første gang investeret i Komatsu maskiner fra Scantruck A/S. De i alt fem læssemaskiner har fået en meget positiv modtagelse af udlejningskunderne.

Når man lever af gode kunderelationer, gælder det om at holde sine kunder glade. Det ved de alt om hos LT Maskinudlejning i Havdrup nær Roskilde, hvor de dagligt hjælper deres kunder med at finde de rigtige entreprenørmaskiner til deres projekter.

Det kræver de rigtige produkter på hylderne, og derfor investerer LT Maskinudlejning løbende i nyt materiel. Nyeste investering er fire Komatsu WA70M-8 læssemaskiner på godt fem tons samt en 12 tons Komatsu WA200-8 læssemaskine.

- Vi har en ligelig fordeling af private og professionelle kunder, som alle går op i at få en maskine, som bare kører og ser ordentlig ud. Ingen gider at leje en maskine, som ser udkørt ud. Især ikke de professionelle kunder, siger Claus Larsen, afdelingsleder i LT Maskinudlejning.


Brugervenlige og høj komfort

Trods et væld af maskiner er det et faktum, at der indtil for nyligt ikke stod Komatsu på nogen af maskinerne i LT Maskinudlejning. Det er der nu lavet om på, og det skyldes ifølge Claus Larsen ikke mindst et nyt ansigt hos Scantruck A/S.

- Vi blev kontaktet af deres nye sælger Kenneth Knøfler, som vi har handlet maskiner med før hos hans tidligere arbejdsgivere. Kenneth er en dygtig sælger med et stort branchekendskab, og vi er ikke bange for at prøve noget nyt. Så da han ringede og inviterede til en præsentation af vores muligheder med Scantruck, takkede vi ja, og det har vi ikke fortrudt, siger Claus Larsen.

Alle fem fabriksnye Komatsu maskiner blev leveret tidligere på året via Scantrucks afdeling i Ringsted.

- I forhold til andre maskiner er Komatsu noget mere moderne med digitale displays m.m. De er samtidig meget brugervenlige, og der er en god kørekomfort. Selv om de er avancerede, skal man ikke trykke på 20 knapper for at sætte maskinen i gang, så vi er rigtigt glade for den løsning, som Kenneth fandt til os, siger Claus Larsen.


Meget populære maskiner

De fire Komatsu WA70M-8 læssemaskiner kan læsse op i knap tre meters højde og kombineret med en Stage V motor med lave emissioner, et kompakt design der ikke går på kompromis med førerens komfort samt et højt sikkerhedsniveau er de allerede blevet et sikkert hit hos det sjællandske udlejningsfirma.

- Vi trængte til at få opgraderet maskinparken, og de nye fems tons Komatsu læssere er kunderne virkelig glade for. De kan løfte en del, og så kan de lige nå op og læsse en lastbil. Vores nye Komatsu WA200-8 er også meget populær. Vi nåede kun at have den hjemme i små to timer til at installere en gps og klistre vores navn på den, før blokvognen stod klar til at bringe den ud til en kunde, konstaterer Claus Larsen og fortsætter:

- Vi satte vores lid til Kenneth, og han kom med en rigtig god løsning. Vi stolede på ham og hans ekspertise, og det gør vi fortsat. Vores kunder er sindssygt glade for vores nye Komatsu maskiner, og derfor er vi selvfølgelig også glade. Det er nogle stærke maskiner, så de var uden tvivl et godt køb for os som udlejningsvirksomhed, understreger han.


Billedtekster.

1. Denne fem tons WA70M-8 læssemaskine plus yderligere tre af samme model er sammen med en 12 tons WA200-8 læssemaskine, de første i LT Maskinudlejning, der står Komatsu på, og de er allerede populære, konstaterer afdelingsleder Claus Larsen.

2. Deres nye Komatsu WA200-8 nåede kun at være hjemme i få timer, før den blev sendt af sted til første udlejning.

3. Med sine 12 tons har Komatsu WA200-8 den rette størrelse og løftehøjde til mange opgaver.

4. - Vores kunder er sindssygt glade for vores nye Komatsu maskiner, og derfor er vi selvfølgelig også glade. Det er nogle stærke maskiner, så de var uden tvivl et godt køb for os som udlejningsvirksomhed, understreger Claus Larsen.

5. For Claus Larsen (th.) blev kontakten med Kenneth Knøfler, salgskonsulent i Scantruck A/S, begyndelsen på et samarbejde om Komatsu entreprenørmaskiner.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame