Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Datahåndtering på Byggepladsen

13. okt. | Indrykket af SITECH Danmark A/S

Trimble WorksManger gør byggepladsen trådløs

Del artiklen:

Trimble WorksManager er den mobile, brugervenlige informationscentral, som forbinder entreprenøreren til de oplysninger, der er vigtige til brug for at kunne udføre et godt stykke arbejde – første gang, så forsinkelser minimeres og nedetid undgåes.

OPDATEREDE OG NØJAGTIGE DATA

Ved hjælp af Trimble WorksManager kan der f.eks. overføres 3D-design trådløst til byggepladsen. Det sparer både kørsel og penge og gør arbejdet mere effektivt. Arbejdsledere og projektledere kan være sikre på, at maskinfører og andre brugere benytter sig af det seneste design. Et praktisk betjeningspanel giver et overblik over byggepladsen i realtid, så entreprenøreren kan følge med i projektet og undgå dyre fejl og slippe for at gøre arbejdet om.

BRUGERVENLIG INTEGRATION MED TRIMBLE PRODUKTER

WorksManager er optimeret til den seneste Trimble-teknologi og kan anvendes sammen med maskinstyringssystemet Trimble Earthworks, positioneringssystemet Trimble Siteworks og kontorprogrammet Trimble Business Center.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame