Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Nye Manitou maskiner til Danmarks største teltudlejer

3. nov. | Indrykket af Scantruck A/S

Ørsted Telte A/S leverer store og kraftige telte til kunder i hele Danmark, og det sker med hjælp fra sine Manitou teleskoplæssere og trucks.

Del artiklen:

Selv hvis man ikke umiddelbart genkender firmanavnet Ørsted Telte A/S, så har man med meget stor sandsynlighed befundet sig op til flere gange i et af deres telte. Eller endda i flere af deres telte.

Firmaet, der har hjemme lidt øst for Randers, har ikke overraskende udlejning af telte som sit levebrød. Men glem alt om telte til havefester, konfirmationer og lignende private arrangementer. Hos Ørsted Telte arbejder de kun med telte i store formater. Store og tunge teltduge i kraftig PVC og med tilhørende skeletkonstruktion i aluminium og stål.

- Vi leverer blandt andet til en stor del af Danmarks festivaler, til dyrskuer, Folkemødet på Bornholm og til store virksomheder, der skal holde firmafester. Her gør vi brug af vores Manitou trucks og teleskoplæssere, siger Keld Sørensen, direktør i Ørsted Telte.

Manitou maskiner med landet rundt

Håndteringen af de store telte og tilhørende udstyr kræver mere end et sæt stærke arme. Eller to for den sags skyld.

Derfor har Ørsted Telte i alt syv Manitou teleskoplæssere eller trucks med en kapacitet op til 2,5 tons. I forsommeren i år købte firmaet ny Manitou teleskoplæsser model MT625HA og en Manitou truck model MC25-4. Begge har en løftekapacitet på 2,5 tons. Teleskoplæsseren har en løftehøjde på op til næsten seks meter og en rækkevidde på tre meter, mens trucken kan løfte op til 3,3 meter højde.

Keld Sørensen etableret firmaet i 1992 med investeringen i et cirkustelt med tre master, som skulle lejes ud. I dag er der 80 ansatte i firmaet, som med hjælp fra sine Manitou maskiner læsser, opstiller og nedtager de store telte landet over.

Aldrig fristet af andre mærker

Har man fået foretaget en PCR test i Danmark, er det sket i et telt fra Ørsted Telte. Deltagerne i Den Store Bagedyst på DR1 arbejder også i et telt fra samme firma, og DM i Skills og DGI’s Landsstævne ville heller ikke have fundet sted, hvis ikke Ørsted Telte havde telte, mandskab og Manitou maskiner på stedet.

Teltene anvendes også i byggeriet ved projekter, som kræver afskærmning mod vind og vejr i kortere eller længere tid.

- Vi kan tage den med ud til kunderne, og de fungerer bare perfekt til at løse opgaverne. Vores primære krav er, at maskinerne skal kunne køre over det hele. Også når underlaget er blødt. Og så skal de kunne læsse lastbilerne i den nødvendige højde. Vi har set på andre mærker, men har aldrig været fristet til at købe dem. Manitou er det, som vi synes fungerer bedst, så vi har aldrig købt andet. Og så er vi glade for Freddy hos Scantruck, som vi har handlet med gennem mange år, siger Keld Sørensen.

Danmarks største

Han har selv fundet sine kunder ved at banke på de rigtige døre. Andre har selv fundet Ørsted Telte A/S.

- Vi er langt de største i Danmark på vores område, og det er resultatet af en udvikling over mange år. Vi har altid vores teleskoplæssere og trucks med ude hos kunderne for at håndtere teltene og udstyret. Maskinerne har en levetid på 4-5 år hos os. Vi køber altid fabriksnye maskiner og efter ca. 2.000 timer er de klar til udskiftning, siger Keld Sørensen.


Billedtekster: 

1. Ørsted Telte er landsdækkende leverandør af telte i store formater. Ved opsætning og nedtagning af de store telte er deres nye Manitou MT625HA uundværlig. Her demonstreret af montør Vytaukas ”Silver” Kupcikevicius.

2. Til at læsse lastbilerne ude på opgaverne medbringer Ørsted Telte deres nye terrængående Manitou MC25-4 truck.

3. Med en kapacitet på 2,5 tons og en løftehøjde på 3,3 meter er Manitou MC25-4 både stærk og nem at manøvrere, hvor pladsen er begrænset.

4. Teleskoplæsseren MT625HA kan også løfte 2,5 tons og har en løftehøjde på knap seks meter.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame