Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

White Paper - Sådan gennemfører du en overdragelse til tiden, inden for budgettet og på gode vilkår

14. dec. 2022 | Indrykket af RIB Software

Få adgang til vores nyeste White Paper og læs om, hvordan du afslutter en overdragelse til tiden, inden for budgettet og på gode vilkår.

Del artiklen:


En ’handover’ er den symbolske overdragelse af et byggeprojekt fra hovedentreprenøren til bygherren eller bygherres klient. En vellykket overdragelse vil sikre, at modtagerne er sikre på, at deres nye aktiv er klar og sikker til brug - og at de er i stand til at betjene, administrere og vedligeholde det uden problemer.

Mængden af de informationer, der kræves ved overdragelsen, kan være meget omfattende, og ved store komplekse projekter, kan der være tale om tusindvis af individuelle dokumenter.

Ved projektets afslutning vil ejeren forvente at modtage garantier for udførelse, producentgarantier, drifts- og vedligeholdelsesmanualer. Ejeren vil også forvente at modtage as-built tegninger, formelle testrapporter, afsluttende spørgeskemaer, og, hvor det er relevant, færdiggørelsesattester fra de lokale myndigheder.

Da 10 % af en overdragelse handler om det, der sker op til begivenheden, og 90 % om det, der kommer bagefter, er det i alles interesse, at processen forløber så gnidningsløst, præcist og ubesværet som muligt.

Den uheldige sandhed er imidlertid, at de fleste overdragelser er dyre, tidskrævende og frustrerende for alle involverede parter.

Men sådan behøver det ikke at være.

Læs White Paperet her.


* White Paperet er på engelsk.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame