Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

International hæder fra Wacker Neuson til Stemas

28. sep. 2023 | Indrykket af Stemas A/S

Den tyske maskinkæmpe Wacker Neuson fejrede 175 år med uddeling af fem priser – den danske importør Stemas scorede Special Award

Del artiklen:

Den danske importør og forhandler af Wacker Neuson-maskiner, Stemas A/S, blev genstand for en ganske særlig hæder, da den tyske maskinkæmpe fejrede 175-års jubilæum på Wacker Neusons lokation i Reichertshofen nord for München. Forhandlere fra Europa, Mellemøsten og Afrika, den såkaldte EMEA-region, mødtes til festivitas med demoshow, fabrikstur og konkurrencer, men også til uddeling af fem priser.

Den fineste af dem sparkede benene væk under Stemas-folkene. Ikke mindst direktør Robert Kjærgaard, som ganske uventet blev kaldt på scenen for at modtage maskinproducentens Special Award. Den gives til en forhandler, som har været en engageret og værdsat partner for Wacker Neuson-gruppen gennem mange år, og som har gjort en ekstraordinær indsats.


Skulderklap til alle i Stemas

”Jeg troede faktisk, at prisoverrækkelsen var overstået, da fire andre priser var overrakt til nogle af vores forhandlerkolleger fra andre lande. Så viste det sig, at man havde gemt den særlige Special Award til sidst. Og den fik vi så hos Stemas. Den er helt klart et skulderklap til os alle i Stemas, og den animerer os naturligvis til at fortsætte det gode arbejde”, siger Robert Kjærgaard.

Når Wacker Neuson vurderede, at fabrikkens forpost i Danmark havde gjort en ekstraordinær indsats, var der solid dokumentation at finde i de tørre tal. Stemas præsterede det bedste styksalg af maskiner i 2022 og var største forhandler også på omsætningen med ikke mindre end 35 millioner euro – godt og vel 260 millioner kroner. 

Før Neuson Kramer Baumaschinen i 2007 fusionerede med Wacker Construction Equipment og blev til Wacker Neuson, var Stemas forhandler af Neuson-maskiner i Danmark, Norge og Sverige. Siden fik Stemas et andet maskinmærke i nogle år, men det gamle bekendtskab med Wacker Neuson blev genoplivet i starten af 2021, da Stemas med stor succes igen tog tøjlerne på det danske marked. Billedtekster:


1.

Special Award-vinderen, danske Stemas omgivet af de øvrige internationale prismodtagere ved jubilæumsfesten i Reichertshofen. Stemas-direktør Robert Kjærgaard i midten med det flotte trofæ.


2.

Wacker Neuson Special Award 2022 – den kom med i Stemas-folkenes bagage hjem til Danmark. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame