Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Den nye Teletruk hos Hinnerup Fjernvarme: Lille, snild og lækker

9. feb. | Indrykket af Reesink Construction

Hinnerup Fjernvarme leverer varme til ca. 5000 husstande og virksomheder i lokalområdet.

Del artiklen:

Produktionsleder Jesper Johnsen roser den nye Teletruk, som Reesink A/S har leveret til Hinnerup Fjernvarme. Her sørger den for at læsse 800 halmballer af hver dag, så fjernvarmeværket har brændsel til at producere varme til værket omkring 5.000 aftagere. Han kalder den lille, snild og lækker – og dermed menes, at den nemt kommer omkring, er effektiv og har en høj grad af komfort for den maskinfører, der hver dag tilbringer mange timer i førerkabinen.

Teletruk’en kombinerer en traditionel truck med en teleskoplæsser, idet den har en teleskopbom, så den både kan løfte opad og fremad. Det giver lang rækkevidde, så et lastvognstræk kan tømmes fra én side – resultatet er høj effektivitet. Samtidig har Teletruk’en en lille venderadius, så den kan komme fleksibelt rundt i hallen, hvor den kører.

Kabinen har lav indstigningshøjde og er blandt andet forsynet med et specialdesignet joystick, hvor funktionerne er tilpasset de konkrete opgaver. Alt sammen til glæde for maskinføreren, der får en lettere arbejdsdag med en høj grad af komfort.

Læs mere om hvordan Hinnerup Fjernvarme bruger maskinen her: https://jcb.dk/kundecase-hinnerup-fjernvarme/


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame