Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

TopNETlive Danmark update og frigivelse af ny Geoidemodel ”dvr90_2023”

29. feb. | Indrykket af ToppTOPO A/S

Ny beregning af basestationerne, samt optimering- og vedligeholdelses rutine på hele TopNETlive GNSS Basestations netværket i Danmark.

Del artiklen:

Gennem det seneste år, er nye baser er kommet til, andre er opdateret med nyeste teknologi, andre kan være nedlagt eller flyttet.

Vi har over de seneste måneder udført en ny beregning af vores baser, samt kørt en optimering- og vedligeholdelses rutine på hele TopNETlive GNSS Basestations netværket i Danmark.


Det komplette Danske TopNETlive netværk består nu af hele 78 Basestationer fordelt rundt i Kongeriget, samt ikke mindst tilføjet base i Tyskland, Norge og Sverige. Den nye beregning og tilkoblingen af flere nye SDFI baser, gør at vi har et meget stabilt og homogent GNSS netværk med endnu bedre dækning og højere præcision.


Baserne fordeler sig således; 53 egne baser med seneste nye kvalitets Modtagere og Geodætiske Choke-Ring Antenner, 6 i Nordtyskland, 5 i det sydlige Norske kystområde, 6 langs Øresunds kyst helt ned til Falsterbo, samt 8 tilhørende SDFI.


Arbejder du uden for landets grænser også? Vi kan tilbyde TopNETlive RTK-korrektioner i hele Europa på ét samlet abonnement - og hvis det ikke er nok, har vi også løsninger med global RTK dækning. Søger du download af RINEX data for evt. Dronedata eller Mobile Mapping er det også en mulighed via TopNETlive portalen.


Vi sidder klar ved telefon 47 199 299 for flere informationer, og hvis du vil afprøve teknologien, opretter vi gerne et prøvelogin til dig. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame