Lyt til artiklen:

Liftudlejer tager den til nye højder

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Abonnementsartikel

Slagelse Lift opgraderer udlejningsflåden med 11 nye lifte.

Det går godt hos udlejningsvirksomheden Slagelse Lift. Virksomheden vækster, og det kan også ses, når man tager et kig på udlejningsflåden, som netop er blevet opgraderet med 11 nye lifte fra Manitou.

- Vi møder hele tiden større efterspørgsel på markedet efter specifikke Manitou-maskiner, og det er vigtigt for os at følge den trend, der er på markedet. For Manitou-teleskoplæsserne gælder det, at de er noget af det mest driftsikre, vi oplever. Samtidig er kunderne vant til at køre med netop Manitou, og det er vigtigt for en udlejningsvirksomhed, at kunderne kender og har et godt forhold til de mærker, vi udlejer, siger Anders Lindboe, der er den yngre halvdel af far-og-søn-makkerparret, som driver virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den anden halvdel Thomas Lindboe startede virksomheden i begyndelsen af 1980, og siden da, er det gået, som det bør gå med lifte: Op.

Slagelse Lift har i dag tre afdelinger med 30 medarbejdere og omkring 225 liftenheder til udlejning.

Heraf er de 11 altså splinternye. De er alle fra Manitou, og der er blandt andet blevet plads til to af de største bomlifte fra den franske producent. 280TJ hedder modellen, der har en arbejdshøjde på 28 meter og en kapacitet på 350 kg i kurven. Dem havde Slagelse Lift i forvejen to af, så nu er der altså fire at vælge imellem.

Alle liftene er leveret af Scantruck.