Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

10 års Case Construction import jubilæum

16. apr. 2021 | Indrykket af S.D. Kjærsgaard A/S

SDK-s import af Case Construction blev en game-changer for den populære maskinforretning

Del artiklen:

Den 14. april 2011 blev en game-changer for maskinforretningen S.D. Kjærsgaard A/S, da de fik importen af Case Construction og en verden åbnede sig med salg og service af entreprenørmaskiner i hele Danmark.

De seneste års udvikling viser den retning SDK har valgt for Case Construction i Danmark og Skandinavien. En afdeling i Karlslunde på Sjælland, en afdeling på Bornholm, forhandlingen i det sydlige, vestlige og centrale Norge samt udmeldingen om opførelsen af et CASE Center med landbrugs- og entreprenørmaskiner i Ringsted, som vil stå klar i 2022. Hertil kommer afdelingerne i Frejlev, Vrå og Hornslet i Jylland, hvor det hele startede for 10 år siden med CASE Construction.

At SDK sprænger rammerne, tager chancer og udfordrer det traditionelle er ikke noget nyt. Et eksempel er CASE Roadshow, som SDK introducerede i 2020, hvor de kørte landevejene tynde for at besøge byggepladser med nyt CASE materiel til demonstration for kunderne. Tæthed med kunden har altid være en grundsten i virksomheden siden begyndelsen i 1930.

Historien

Før importen af CASE Construction i 2011 var SDK’s primære fokus på landbrugsdelen, som også i dag har stor betydning for virksomheden med salg og service af CASE IH landbrugsmaskiner. Da Ole Kjærsgaard havde et ønske om at udvide produktsortimentet og Palle Kjærsgaard, siden han startede i virksomheden i 93’, havde et bankende hjerte for entreprenørdelen, var frøene sået til ekspansion. Da muligheden bød sig en forårsdag for 10 år siden med import og ansvar for Case Construction i hele Danmark, var de hurtige til at slå til.

Fremtiden

S.D. Kjærsgaard har i det afsluttende år kunnet notere en fordobling af salget af store gravemaskiner, det vil sige fra 13 ton og op hos CASE, hvor de mest solgte er i størrelsen 25 til 30 ton. Med de nye aktiviteter på Sjælland bliver nøgleordet konsolidering af forretningen, men samtidig lægges der også op til udvidelsen af medarbejderstaben.

De nyeste på SDK holdet er salgschef i Vestdanmark, Brian Storgaard, og salgschef i Østdanmark, Simon Holt. Direktør og ejer Palle Kjærsgaard ser lyst på fremtiden:

”Vi byder velkommen til Brian og Simon, som skal være med til at cementere den vækstrejse vi er på hos SDK. At vi kan fejre 10 års jubilæum med Case Construction gør mig varm om hjertet. Vi holder fingeren på pulsen, næsen i sporet og vi ser frem til udviklingen sammen med SDK teamet, vores kunder og leverandører – ikke mindst Case Construction.”

Foto:

Lene Thornholm fra CASE Construction, (med ansvar for forhandlerne i Danmark, Norge, Sverige og Finland) overrækker her jubilæums plakette til Palle Kjærsgaard. Brian Storgaard og Simon Holt, virksomhedens nye salgschefer.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame