Lyt til artiklen:

Stemas vil gentage kloakmesse-succes

00:00
Hastighed: ???x
02:31

Abonnementsartikel

Maskinfirmaet debuterede på Kloakmessen for to år siden og skrev sig øjeblikkeligt på udstillerlisten til 2024.

Stemas er klar til en gentagelse, når maskinfirmaet rykker ind i Messe C i Fredericia til Kloakmessen 2024. Det bliver anden gang, maskinfirmaet er med på kloakbranchens helt store udstilling.

Første gang var det med en anelse skepsis. Var kloakfolkene mon interesserede i maskinerne fra Weidemann, Wacker Neuson og Himoinsa, som Stemas er importør af? Al tvivl forsvandt dog som dug for solen på en varm sommerdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden har det været hævet over enhver tvivl, at vi naturligvis skal med igen i 2024. Vi satte os selv på udstillerlisten til dette års Kloakmesse stort set samtidig med, at vi ryddede standen efter vores debut for to år siden, fortæller Stemas-direktør Robert Kjærgaard.

rich-media-2
Stemas har stor succes med det brede program i komprimeringsmateriel fra Wacker Neuson, og direktør Robert Kjærgaard er klar til at køre adskillige modeller i stilling på Kloakmesssen. Pressefoto.

- Vi deltager i mange forskellige messer og udstillinger. Men når kloakmestrene sætter hinanden stævne i Fredericia, er der jo virkelig tale om en fagmesse for og med fagfolk. Der er ingen udenomssnak. Messen handler om kloakbranchen og dens maskiner og materiel, og det ganske stramme koncept gør den til noget særligt, siger Robert Kjærgaard.

Stemas på to stande

Maskinfirmaet med hovedkvarter i Hadsten og en stor sjællandsk afdeling i Havdrup er i virkeligheden dobbeltudstiller på Kloakmessen. Stemas har både en stor stand tæt på det areal, hvor DM i Kloak afvikles, og en stand ved den specielle afdeling for elektriske maskiner.

- Vi kommer med en masse af vores grej i år, men med endnu mere fokus på de bæredygtige, miljøvenlige maskiner. Både Wacker Neuson og Weidemann er med i front med el-drevne maskiner, og vi kommer med både stort og småt. Wacker Neuson har jo en del Zero Emisson-maskiner, som har sagt farvel til CO2-udledning. Og vi véd, at ikke mindst Wacker Neusons Light Equipment vækker stor interesse, når vi er på udstillinger. Det lette materiel med pladevibratorer, jordlopper og tromler på batterier får en markant rolle at spille på Kloakmessen, varsler direktør Robert Kjærgaard.

ARBEJDSPLADSEN: Moveero

Se også:

ARBEJDSPLADSEN: Moveero

Foruden gravemaskiner og læssemaskiner, har Stemas også import af det store program i generatorer og lystårne fra Himoinsa. Fabrikken har på det seneste lanceret helt nye systemer til bæredygtig strømlagring, skriver Stemas.