Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Hvornår kan I levere?

18. jan. | Indrykket af Ib E. Mortensen AS

Det er et spørgsmål, som vi som importør af Eurocomach minigravere ganske ofte får – både fra vores 5 forhandlere samt vores kunder.

Del artiklen:

Den stigende opmærksomhed og popularitet omkring Eurocomach minigravere har givet et større salg end forventet og har gjort, at vi i perioder har haft leveringstid på udvalgte modeller.
Fabrikken i Italien har tillige oplevet en massiv stigning i efterspørgslen samtidig med, at de har været udfordret af ustabile forsyningslinjer af komponenter til produktionen. Det har betydet, at leveringstiden på nye minigravere er gået fra 1-2 måneder til 10-18 måneder afhængig af model.

Det har selvsagt også givet os nogle udfordringer som importør, som vi har været nødt til at forholde os til.
Heldigvis har vores forhandlere og kunder udvist tålmodighed, så det har kun givet overkommelige udfordringer for os.

Imidlertid er det bare altid skønnest og nemmest – både for os og vores kunder - at vi kan tage en maskine ned fra hylden, klargøre den og så levere den i løbet af få dage eller uger.


Mange maskiner hjem i 1. kvartal

Derfor har vi som importør valgt at indkøbe et meget stort antal Eurocomach minigravere til levering i 2022 og nogle i 2023. Med disse store indkøb forventer vi, at vi i løbet af 1. og 2. kvartal kan opbygge et lager af de mest gængse modeller, så vi igen kan komme tilbage til de gode gamle dage med hurtig levering til fordel for vores kunder og forhandlere.


Nyheder på vej

Den italienske producent af Eurocomach minigravere har flere produktnyheder på vej i 2022 – bl.a. i 2-tonsklassen, 4-6 tons klassen, flere modeller med city-bom samt en el-drevet minigraver.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame