Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Stemas gav danmarkspremiere til den nye Wacker Neuson-hjulgraver EW100

7. sep. 2023 | Indrykket af Stemas A/S

Første i Danmark – nu kommer der snart flere

Del artiklen:

Det blev til en første præsentation af Wacker Neusons nye, meget omtalte 10 tons hjulgravemaskine EW100. Og så heller ikke mere i første omgang. Da Stemas A/S gav danmarkspremiere til maskinen på Have & Landskab i Slagelse, var det nemlig med et lånt eksemplar.

”Vi har ventet i spænding på EW100, og her i efteråret kommer den faktisk til salg i Danmark. Men i første omgang ville vi gerne vise alle maskininteresserede den på Have & Landskab, og heldigvis lykkedes det os at få et låne-eksemplar til rådighed. Det viste sig at være en god idé. Rigtig mange lagde vejen omkring Stemas-standen for ikke mindst at tage et kik på og røre ved den nye hjulgraver”, fortæller salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl hos Stemas.  

EW100 havde verdenspremiere på verdens største entreprenørmesse, Bauma i München, sidste efterår. Siden er maskinen gået i serieproduktion og er sendt ud på de første markeder. Om kort tid rammer den Danmark, hvor Allan Højholt Pihl og hans kolleger hos Stemas allerede har spottet de første købere.


Nye standarder

”EW100 betegner virkelig nye tider for maskintypen. Den rummer masser af funktioner og features og sætter simpelthen nye standarder for fabriksmonteret udstyr. Blandt andet har den forud-indstillinger af en lang række funktioner, så det er nemt at gemme flere maskinføreres foretrukne indstillinger. Det gælder blandt andet joystick-konfigurationen”, siger salgschefen.

Maskinførerne har også mulighed for individuelle valg af tilbehør på maskinens display. Derefter tilpasser gravemaskinens dynamik sig automatisk til de valgte redskaber og justerer blandt andet olieflow-mængden.

Som mobilgraver er hastigheden op til 40 km/t praktisk, og maskinen har cruisecontrol og frit valg mellem firehjuls- eller krabbestyring. Uanset hvilken retning, der graves i, er balancen i maskinen optimal med lige lang og bred akselafstand. I motorrummet vrinsker 135 heste, og Wacker Neuson-konstruktørerne har givet maskinføreren fuldt kik hele vejen rundt.


Også ny el-Weidemann

Stemas kunne også præsentere en anden meget varm nyhed. Weidemann er på vej med en el-udgave af den kendte teleskoplæsser T4512, som får tilføjet det lille betydningsfulde ”e”. Dermed øger Weidemann sit sortiment af batteridrevne maskiner. I forvejen var tyskerne blandt de allerførste med el-maskiner med eHoftrac 1160, som blev lanceret i Danmark i 2014. Senest er 1190e kommet til, og nu kommer T4512e så. 

Weidemann T4512e på Stemas-standen i Slagelse var dog så frisk, at der var talt om en prototype, som den danske importør havde lånt hjem til begivenheden. Derfor gælder forventningens glæde for den, som for Wacker Neuson-hjulgraveren, lidt endnu.


Billedtekster:


1.

Stemas-salgskonsulent Jens Andersen indtager den funklende nye Wacker Neuson EW100. I første omgang en maskine lånt hjem til præsentation på Have & Landskab. I løbet af efteråret kommer maskinen på salgslisten i Danmark. 


2.

Stemas og salgskonsulent Jens Andersen viste den nye el-hjulgraver med Steelwrist tiltrotator plug-and-play.


3.

Salgskonsulent Poul C. Pedersen er klar til at gå elektrisk med den nye Weidemann T4512e, som Stemas præsenterede i prototype på Have & Landskab.


4.

Det ligner ikke ”et gammeldags” motorrum, konstaterer salgskonsulent Poul C. Pedersen. Det skal det heller ikke. Den nye version af Weidemanns teleskoplæsser T4512 er batteridrevet.






OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame