Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Midtjysk Albyg – Danmarks første entreprenør certificeret i DS 1140

4. jan. | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

DS1140 er en ny ordning for entreprenørvirksomheder, der udfører bærende konstruktioner.

Del artiklen:

Vi er utroligt stolte af, at vi som den første entreprenør i landet er blevet certificeret efter Dancerts nye ordning i DS1140, som er en ny ordning for entreprenørvirksomheder, der udfører bærende konstruktioner.

Vi har valgt at få denne certificering for at imødekomme de mange krav fra de certificerede statikere, som gør det svært at navigere i dokumentationsniveauet.

Vi forventer, at certificeringen vil give os færre udfordringer med hensyn til dokumentationen og en bedre dialog med kunder og samarbejdspartnere, udtaler Dorte Hartvig Knudsen, der er Leder for Udvikling/processer hos Midtjysk Albyg.

Som certificeret virksomhed bliver vi tredjepartsovervåget, og vi forventer, at certifikatet vil give vores kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at vi kontrollerer os selv og vores underentreprenører i henhold til DS 1140, samt at dokumentationen er udført korrekt.

Dancert har udviklet den nye, frivillige certificeringsordning for entreprenørvirksomheder, der udfører bærende konstruktioner på baggrund af de udfordringer, som mange entreprenører oplever i dag i forhold til tolkning af regler og praksis vedrørende den lovpligtige dokumentation for kontrol af udførelse af bærende konstruktioner.

Udfordringerne går især på, at reglerne om, hvad der skal afleveres, tolkes forskelligt fra projekt til projekt.

Vi håber og tror på at det vil give os et forspring at være ”first mover” med denne certificering. Hvis man som entreprenørvirksomhed i dagens Danmark vil være med ”forrest i bussen”, så må man følge med tiden. Og med alle de krav om dokumentation indenfor byggeri der er kommet allerede - og flere vil helt sikkert følge, så er det en nødvendighed at holde sig opdateret og 100% skarpe. 

Med denne certificering i hånden kan vi vise vores kunder at vi har styr på tingene.

___________________________________________________________

Skal du have bygget nyt erhvervs- eller industribyggeri?

Kontakt os på tlf. 9747 3600 og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Eller klik her og se eksempler på vores tidligere byggerier.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame