sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Du skal kende SEO, også selvom det ikke interesserer dig! Her er hvorfor

00:00
Hastighed: ???x
02:29

Abonnementsartikel

Hvis sidstnævnte er tilfældet, så har du begået en fejl, specielt, hvis du driver din egen virksomhed, hvor du lever af at få nye kunder ind fra f.eks. Google

SEO står nemlig for Search Engine Optimization, og er en række teknikker man kan bruge til at komme højere op i søgeresultaterne hos Google.

Sælger du f.eks. gravemaskiner eller værktøj, og har du en hjemmeside eller webshop, så er det utrolig vigtigt at du har godt styr på din SEO, da det har betydning for om folk finder dig fremfor konkurrenten, når de f.eks. søger på "nye gravemaskine" eller "køb stiksav til industri".

Alle kan lære SEO

Det gode ved SEO er, at du faktisk kan lære det og lave det selv på din hjemmeside eller webshop, hvis du ikke har budgettet til at hyre en konsulent.

Du kan f.eks. på NemProgrammering.dk se et online SEO-kursus her https://www.nemprogrammering.dk/wp/seo-kursus-online/ og lære de mest basale teknikker og metoder indenfor SEO og hvordan du direkte overfører det til din egen forretning.

Alternativt skal du tage på et fysisk kursus med en underviser, men her er prisen en helt anden og der skal det også passes ind i en allerede travl hverdag.

Kan jeg købe mig til SEO?

Ja det kan du sagtens.

Der findes masser af bureauer og freelancere derude, som tilbyder SEO, som en del af deres ydelser.

Der er dog rigtig mange brodne kar i branchen, og kommer du og beder om SEO, vil mange måske udnyttet at du ikke ved noget om det og bare sælge dig varm luft der ikke virker.

Derfor er det vigtigt at du sætter dig ind i hvad det er, og hvordan du måler på om den SEO der bliver lavet på dine sider rent faktisk virker.

Det vil du også lære på kurset nævnt ovenfor og derfor er det givet god ud, uanset om du selv vil lave SEO eller få andre til det, da du på den måde vil kunne kvalitetstjekke din SEO-eksperts arbejde, og undgå at du betaler for noget, der ikke virker.

Vil du vide mere om SEO?

Der findes rigtig mange gode guides og videoer om SEO på nettet, og det er bare at Google efter det, så finder du det.

Hvis du dog er ok med engelske guides, så kan det f.eks. anbefales at tage et kig på denne store guide fra Moz.com, som altid er opdateret med den nyeste viden om netop SEO og hvilke faktorer der påvirker din placering i Google.