Lyt til artiklen:

Danmarks største specialist i vand og afløb overtager Nyrup Plast

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Abonnementsartikel

Scanpipe, som er landets største grossist med speciale i vand og afløb overtager sin tidligere konkurrent Nyrup Plast

Nyrup Plast er specialiseret i miljørigtige løsninger med særlig ekspertise inden for regn- og spildevandshåndtering. Derudover udfører virksomheden individualiserede projekter inden for bl.a. brønde, tanke, og drænrør.

Netop de grønne løsninger er en stor faktor i deres appel for Scanpipe:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ser et stort behov for miljørigtige løsninger i forhold til eksempelvis regnvandshåndtering og overfladerensning, og de løsninger specialiserer Nyrup Plast sig i. Vi ser tilføjelsen af Nyrup Plast som, at vi gør det orange ben i Scanpipe grønnere, og i høj grad styrker vores bæredygtighedsprofil, fortæller kommerciel direktør i Scanpipe, Mikael Lundgaard i en pressemeddelelse.

CEO i Nyrup Plast, Rasmus Mørkenborg, har også store forventninger til overtagelsen:

- Virksomhederne er et godt match, fordi vi begge er VA-grossister. Det vil give Nyrup Plast mulighed for at komme bredere ud på det danske marked med solide grønne løsninger, da Scanpipe er landsdækkende med seks afdelinger, heraf fire i Jylland og på Fyn, siger han.

Driften fortsætter

Nyrup Plast blev etableret i 1953, og beskæftiger i dag 14 medarbejdere. Virksomhedens organisationen vil blive integreret i afløbsdelen af Scanpipe og bringe ekspertise inden for miljøvenlige løsninger med sig.

Nyrup Plast har sit hovedsæde i Nyrup i Sorø Kommune, og har desuden et afhentningslager i Hvidovre for at imødekomme behovene hos kunder i Storkøbenhavn. Virksomheden fortsætter sin drift fra nuværende lokaler i Nyrup og Hvidovre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyrup Plast A/S blev 100% overtaget af Scanpipe A/S den 14. september 2023.