Lyt til artiklen:

Søren Tscherning vinder pris for sit arbejde med grøn transformation

00:00
Hastighed: ???x
03:05

Abonnementsartikel

Tscherning Holding A/S' CEO har netop modtaget Årets Regionale Temapris i Hovedstaden ved Årets Ejerleder 2023.

I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2023 overrækkes for syvende gang en temapris, som går til den ejerleder, der har udvist stærkt fokus på årets tema, "ejerledernes grønne transformation", herunder bæredygtighed, genanvendelse og cirkulær økonomi.

Prisen går i år til Søren Tscherning fra Tscherning Holdning A/S. Det skriver PwC i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Søren Tscherning har formået som en af de første i sin branche at foretage en større grøn transformation af sin virksomhed og har opnået flere certificeringer inden for området.

- Han insisterer på at være nytænkende og bidrage med innovative løsninger i forhold til den grønne transformation, og den indsats fortjener anerkendelse, siger Flemming Eghoff, partner i PwC i Hellerup, i pressemeddelelsen.

En aktiv medspiller

At reducere klimapåvirkningen er en af virksomhedens primære fokusområder. Derfor bliver der løbende arbejdet med initiativer, der sigter mod at reducere energiforbruget, optimere transporten og reducere ressourceforbruget fra materialet anvendt i produktionen.

Tscherning Gruppen løfter omsætningen med 26 procent

Se også:

Tscherning Gruppen løfter omsætningen med 26 procent

- For Søren er det vigtigt, at virksomheden viser samfundsansvar og bidrager til løsningen af klimaudfordringerne som en aktiv medspiller.

- Han har derfor gjort det til en prioritet at arbejde med udvikling af bæredygtig adfærd og har for nylig gjort grøn forretningsudvikling til et selvstændigt stabsområde med nyansættelse af en chef til dette områder, fortsætter Flemming Eghoff fra PwC.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stærkt fokus på agendaen

Prisvinderen er meget opsat på at drive en grøn transformation i virksomheden, hvilket er baseret på vinderens generelle stærke, ideologiske tilgang til denne vigtige agenda. Selvom han befinder sig i en branche, hvor den grønne transformation ikke er nem, formår han alligevel at bevare et stærkt fokus på agendaen, skriver PwC.

Grøn entreprenør og nedriver runder 60 år

Se også:

Grøn entreprenør og nedriver runder 60 år

- Søren Tscherning har store ambitioner på egne vegne og ikke mindst på virksomhedens vegne. Han ønsker at videreudvikle koncernen til at blive endnu større og endnu mere innovativ, når det kommer til den grønne transformation, siger Michael Storm Andersen, Nykredits regionsdirektør i København.

Casper Klynge, vicedirektør hos Dansk Erhverv, stemmer i:

- Temaprisvinderen har formået at få dette års tema, ejerledernes grønne transformation, til at være en integreret del af Tscherning Holding A/S.

- Med hans store engagement og drive arbejder ejerlederen på at gøre virksomheden endnu mere bæredygtig. Derfor er det fuldt fortjent, at han modtager årets temapris, udtaler han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vinderen af Årets Ejerleder 2023 i Hovedstaden blev Ronny Saul fra Jespers Torvekøkken og vinder prisen for at have skabt en stor vækstsucces inden for catering og kantinedrift.