Lyt til artiklen:

Sany-importør præsenterer endnu et navn til sit nye forhandlernetværk

00:00
Hastighed: ???x
02:27

Abonnementsartikel

Sany-importør M. Poulsen/Løma ApS offentliggør endnu en gang et navn i sit nye forhandler-netværk i Danmark.

Siden M. Poulsen/Løma erhvervede sig importen af maskiner fra kinesiske Sany i begyndelsen af 2023, er navne på virksomheder i importørens nyopstartede forhandlernetværk blevet offentliggjort som perler på en snor.

Nu kan M. Poulsen/Løma så præsentere den næste, og det bliver KSK Maskinservice i Holsted, der står klar til at byde de gule maskiner velkommen på matriklen. Det har ligget lidt i luften i et stykke tid, og nu er det blevet det helt rigtige tidspunkt, for at byde offentligheden med på rejsen, skriver M. Poulsen/Løma i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinforretning udvider med gravemaskiner

Se også:

Maskinforretning udvider med gravemaskiner

Som udgangspunkt vil KSK Maskinservice dække det midt- og vestjyske marked, hvor de i forvejen er en velkendt og ikke mindst afholdt virksomhed med serviceniveauet i top, lyder det.

Ikke nyt territorie

Entreprenørbranchen er ikke nyt territorie for KSK Maskinservice, som i forvejen forhandler Eurocomach minigravere fra 1-10 tons, hvortil de helt store maskiner fra Sany er et godt supplement.

KSK Maskinservice forsætter forhandlingen af Eurocomach minigravere som hidtil, men indehaveren har længe ønsket maskiner i det større segment.

ONJ er ny forhandler af Sany minigravere

Se også:

ONJ er ny forhandler af Sany minigravere

- Sany passer rigtigt godt ind i vores butik med de større gravemaskiner samt gummigeder, som vi nu kan tilbyde vores kunder. Derudover er det et kæmpe plus, at Sany ligesom Eurocomach også har en god service, siger Kim Schack Knudsen, ejer af KSK Maskinservice.

En lokal handel er en tryg handel

Efter at have overtaget importen af Sany produkterne i starten af 2023, har M. Poulsen/Løma ApS arbejdet intenst med at promovere sit nye brand. Et af stederne, de har valgt at sætte ind, er med et forhandlernetværk med dygtige og anerkendte forhandlere rundt i landet, og her er KSK Maskinservice altså det fjerde offentliggjorte navn i rækken af Sany-forhandlere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Skal en kunde investere i en ny maskine, henvender han sig oftest til dén maskinforretning, han kender og tidligere har handlet med. Derfor er det vigtigt for os at skabe et forhandlernetværk i hele Danmark, så kunden kan handle hos dem, han kender og er tryg hos, siger Mogens Poulsen, der er ejer af M. Poulsen/Løma.