Lyt til artiklen:

Wavin tilbyder smugkig på årets kommende nyheder på Kloakmessen

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Abonnementsartikel

Wavin deltager igen i år på Kloakmessen. Her præsenterer de produkter og løsninger, der understreger deres engagement i sektorens udvikling.

Med et stort udvalg - og et smugkig på en af årets kommende nyheder - vil Wavin på Kloakmessen præsentere en række af deres produkter og løsninger inden for kloak- og vandhåndtering.

Ligesom de foregående år ser man i salgsafdelingen frem til at møde branchen til et par inspirerende dage:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har stort fokus på at levere holdbare og robuste løsninger, og vores deltagelse på Kloakmessen er en åbenlys mulighed for at tilegne os indsigt i vores kunders behov og samtidig dele vores nyeste innovationer og viden inden for sektoren, fortæller Troels Krogh, VA Salgschef hos Wavin og uddyber:

Trods konkurs får Nordic Waste to påbud af Miljøstyrelsen

Se også:

Trods konkurs får Nordic Waste to påbud af Miljøstyrelsen

- Vi glæder os til at møde branchefolk, høre om deres udfordringer og dele vores indsigt om, hvordan vi sammen kan forme en mere bæredygtig fremtid for branchen.

Sponsor af DM i Kloak

Som de foregående år er Wavin sponsor af årets DM i Kloak, der også finder sted på messen. Også her mener Troels Krogh, at det er vigtigt at være til stede og støtte op.

- Det er både underholdende og indsigtsfuldt at se de unge mennesker dyste i deres kompetencer inden for vores felt. De er superdygtige, og vi bliver hvert år imponerede over deres hurtighed og akkuratesse. Vi er meget stolte over at sponsere netop denne event, afslutter han.

Kloakmessen foregår den 24. og 25. januar i Messe C i Fredericia.